Bătaie generală la o nuntă, în Timiș. A fost necesară intervenția ”mascaților”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Sursa: Lugoj Info.ro
Data publicarii: Luni 28 Mai 2018 09:47
Categorie: Stiri actuale
scandal nuntă

Bătaie generală la o nuntă care a avut loc duminică noapte, la Buziaș, în urma căreia mai multe persoane au fost vătămate. Anchetatorii din Logoj au reținut doi tineri de la care ar fi pornit scandalul.

Nunta finalizată cu scandal a avut loc la restaurantul hotelului Parc din staţiunea Buziaş. Potrivit Lugoj Info.ro, scandalul a izbucnit spre dimineaţă, când câţiva petrecăreţi au cerut ca muzica să fie oprită.

Imediat spiritele s-au încins între invitaţi şi întreaga petrecere s-a transformat într-un ring de box. Poliţiştii din Buziaş au ajuns imediat la locul scandalului, însă, depășiți fiind de situație, au cerut sprijinul echipajelor de la trupele speciale din Timişoara.

Mascaţii timişoreni au reuşit să pună capăt conflictului şi au dus la sediul Poliţiei Buziaş aproximativ zece persoane. Din altercaţie cel mai şifonat a ieşit unul dintre părinţii mirilor care s-a ales cu o rană serioasă pe faţă.

După audieri, poliţiştii şi procurorii au decis să reţină doi indivizi, unul din Buziaş şi unul din Timişoara. Bărbaţii ar fi fost cei care au provocat conflictul iar oamenii legii susţin că aceştia au mai avut probleme cu legea, unul fiind condamnat pentru tâlhărie, iar altul a comis mai multe infracţiuni în străinătate.

”Două persoane au fost reţinute şi duse la Lugoj la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj. În prezent se desfăşoară cercetări sub coordonarea procurorului de caz sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violente, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, a declarat pentru Lugoj Info.ro, Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Timiş.

Având în vedere faptul că mai multe persoane au fost rănite şi au fost distruse mai multe bunuri, la Buziaş au ajuns de urgenţă şi şefii Poliţiei Timiş care au coordonat activităţile de cercetare. Procurorii urmează să stabilească dacă cei doi indivizi vor fi cercetaţi sub control judiciar sau chiar în arest.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Lugoj Info.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO