Barbatul din Satu Mare, lasat sa astepte cu orele pe holul spitalului, a murit. Cum l-a gasit fiul sau in salon

Ultima actualizare: 24-06-2016 06:41

Barbatul de 38 de ani din Satu Mare, care a venit la spital cu dureri puternice in piept, a fost lasat sa astepte cu orele pe hol, a facut infarct si a intrat in coma, a incetat din viata.

Familia, revoltata de cele intamplate, vrea sa depuna plangere la Colegiul Medicilor. Omul avea trei copii de crescut, si rudele sunt atat de sarmane incat nici nu pot sa-i aduca acasa  trupul, de la Institutul Inimii din Cluj, unde a decedat barbatul.

Imediat dupa incident, conducerea spitalului din Satu Mare a declansat o ancheta interna atat pentru a vedea daca s-au respectat procedurile de resuscitare si timpii de interventie, cat si daca intr-adevar pacientul a fost lasat sa astepte 3 ore pe hol, fara niciun fel de asistenta medicala.

Chiar baiatul pacientului, un tanar de 18 ani, l-a gasit in baie prabusit si a alertat medicii. Cand a ajuns pacientul la Cluj, era deja in moarte clinica. Luni a incetat din viata.

Familia este extrem de saraca si nu are bani nici macar sa il aduca acasa de la morga. Dupa inmormantare, oamenii spera sa isi gaseasca dreptatea, si cer o ancheta riguroasa din partea colegiului medicilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO