Barbatul din Neamt care si-a ucis mama si un vecin, internat in trecut cu tulburari psihice. Acesta refuza sa vorbeasca

Ultima actualizare: 10-06-2017 06:37

Barbatul din Neamt, care ieri a omorit doi oameni si a ranit alti doi, nu le-a spus anchetatorilor niciun motiv care l-a facut sa comita teribilele fapte.

Retinut dupa ce a ucis-o pe mama sa si pe un vecin si i-a ranit pe sotia vecinului si pe seful de post, suspectul refuza sa vorbeasca despre dubla crima, spun procurorii. Miercuri, individul ar putea fi arestat preventiv.

Barbatul de 44 de ani a fost incatusat marti de politisti doar dupa ce agentii au tras un foc de avertisment in aer. Pana atunci a facut prapad. A ucis-o pe mama sa, o batrana de 72 de ani, si pe vecinul care i-a sarit in ajutor femeii, la 78 de ani. Apoi i-a injunghiat pe nevasta barbatului si l-a atacat si pe seful de post, cand acesta a vrut sa il retina.

La audieri, suspectul n-a cooperat deloc cu anchetatorii. Procurorii vor sa afle acum daca individul avea discernamant cand a comis crimele. Pana atunci vor cere instantei arestarea lui preventiva. In trecut, barbatul a fost internat de doua ori, cu tulburari psihice din cauza alcoolului.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO