Bărbatul care terorizează femeile din Piatra Neamț, luat la bătaie în timp ce era filmat cu camera ascunsă de un jurnalist

Ultima actualizare: 24-06-2020 12:45
Bărbatul care terorizează femeile din Piatra Neamț, luat la bătaie în timp ce era filmat cu camera ascunsă de un jurnalist
Ziar Piatra Neamț

Un bărbat care terorizează de aproape un an de zile femeile din Piatra Neamț a fost luat la bătaie chiar în timp ce era filmat cu camera ascunsă de un jurnalist.

 

Bărbatul lovește cu bestialitate femei, la întâmplare, pe străzile din Piatra Neamț și se află încă în libertate deși există numeroase plângeri la adresa acestuia și articole de presă care îi prezintă inclusiv fotografia și locurile în care poate fi găsit.

În imaginile înregistrate marți se vede cum bărbatul este atacat chiar în timp ce nega faptul că ar fi agresat femei, după care a luat-o la fugă, urmărit de doi tineri. 

 

”După zile de căutări am reușit să-l găsesc pe cel care agresează femei în Piatra-Neamț. Nici nu am început bine să stau de vorbă cu el pentru a înțelege de ce lovește oamenii pe stradă căci discuția a fost întreruptă de un picior care a venit din senin în capul agresorului de femei”, scrie Ziar Piatra Neamț.

Se pare că cei doi tineri care l-au lovit și au început să-l fugărească pe bărbat erau cunoștințe ale unei femei agresate de acesta.

”Poate ar fi cazul ca de acum poliția pietreană să ia în serios această problemă. Situația derapează fiind în pericol atât cetățenii din oraș cât și agresorul. Nu prea este normal ca cetățenii să ajungă să își facă dreptate singuri”, mai arată sursa citată.

Jurnalistul care a prins pe camera ascunsă momentul în care agresorul de femei a fost luat la bătaie a spus că nu poate ajuta prea mult poliția, pentru că nu a reținut cum arăta cei doi tineri, iar o parte din înregistrarea video s-a șters accidental.

 

Lovește cu bestialitate femeile pe stradă, la întâmplare

 

”Îmi pare rău că nu pot ajuta poliția să identifice agresorii agresorului dar nu am reținut cum arătau și nici alte semnalmente decât ca erau tineri și în pantaloni scurți iar părțile de filmare din camera ascunsă cu care intervievam agresorul de femei unde ar fi putut fi identificate persoanele s-au șters accidental”, explică autorul articolului.

Bărbatul în cauză este cunoscut ca fiind fără adăpost, consumator de substanțe halucinogene și extrem de agresiv cu oamenii.

Din iulie 2019 până în prezent, acesta a bătut mai multe femei din Piatra Neamț, agresorul lovindu-le cu bestalitate, la întâmplare, pe stradă, ziua în amiaza mare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO