Barbatul care si-a sechestrat, batut si violat sotia si-a petrecut prima noapte in arest. Cum s-a aparat

Dată publicare: 25-09-2015 12:58
Dată actualizare: 28-09-2015 07:06


Barbatul de 40 de ani din Timis, acuzat ca si-ar fi sechestrat si batut sotia, cu care este in proces de divort, si-a petrecut noaptea in spatele gratiilor. Individul era in casa mamei lui, din Lugoj.

Dupa aproape 10 ore de audieri, procurorii au decis ca individul reprezinta un pericol social si l-au retinut. Iar sambata va ajunge in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Intre timp, anchetatorii il cerceteaza in trei dosare, toate deschise in ultimele trei luni. El este acuzat de lipsire de libertate, viol, incalcarea hotararilor judecatoresti, loviri si alte violente, precum si conducerea unui autoturism fara permis.

Barbatul a fost gasit de politisti, vineri, in jurul orei opt dimineata. A fost dus imediat, pentru audieri, la sectia de politie din Lugoj, pentru a da explicatii in fata procurorilor, care vor decide daca se impune arestarea lui.

Angelica Serghei, victima: "Ultima oara m-a amenintat, ca am vrut sa iau copilul, ca cum sa il despart de copilul lui. Eu tot timpul il rugam sa ma lase in pace, sa ne vedem de... sa duca copilul la gradinita, sa aiba o viata normala si sa merg eu la lucru."

In functie de rezultatul celor de la Medicina Legala lucrurile se pot complica si mai tare. Si asa victima sustine ca a fost dusa cu forta pe malul unui lac unde a fost agresata si siluita.

La iesirea din sectia de politie, barbatul a spus ca ordinul de restrictie, pe care femeia il obtinuse, ar fi intrat in vigoare doar de vineri. Anchetatorii au fost joi seara si la cabana de langa lacul Surduc, unde se banuieste ca femeia a fost batuta si violata.  De acolo, politistii au ridicat mai multe probe, prin care sa dovedeasca violul, daca va fi cazul. Tot joi seara, femeia a fost la Institutul de medicina legala, iar specialistii de acolo vor elibera un certificat medico-legal.

Potrivit sotiei lui, barbatul ar fi rapit-o joi din fata Judecatoriei, unde aveau infatisare pentru divort. Femeia de 32 de ani spune ca a fost batuta si violata.

Pe de alta parte si inspectorii de la protectia copilului au fost sesizati de autoritati si au pornit, la randul lor, o ancheta. Cel mai probabil, fetita celor doi, in varsta de patru ani va ramane in grija mamei.

Smaranda Marcu, purtator de cuvant DGASPC Timis: "Incepand de astazi vom asigura atat mameicat si copilului, protectie si toate serviciile sociale si consiliere psihologica necesara intr-un centru maternal. Vor putea sa stea in acest centru atat timp cat va fi nevoie."