Un bărbat din Timiș, prins în flagrant în timp ce solicita 1.000 de euro taxă de protecție

Ultima actualizare: 16-08-2020 19:50

Scene dure au fost surprinse într-o localitate din Timiș.

Un bărbat de 34 de ani a fost pus la pământ de agenți în plină stradă și reținut, prins în flagrant în timp ce șantaja un tânăr ca să îi dea o mie de euro, drept taxă de protecție. Individul avea și doi complici. Toți trei au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați penal pentru fapta lor.

Trupele speciale l-au dat jos de la volan pe suspect, l-au pus efectiv cu fața la pământ și l-au reținut.

Bărbatul de 34 de ani a fost prins în flagrant luând o mie de euro de la un tânăr, ca să-l ierte că i-ar fi jignit sora. În plus, individul ar fi spus în timpul flagrantului că dacă nu aduce banii repede - suma se va dubla.

În toată această poveste, individul a avut și doi complici, care l-au ajutat să pună presiune pe victimă. Din păcate, suspectul a mers să ia banii de la victima sa, cu fetița lui în mașină, care a asistat la încătușarea tatălui.

Alexandra Petrovici - purtător de cuvânt IPJ Timiș: „S-a stabilit că la constrângerea persoanei vătămate au participat și doi bărbați de 36 de ani și 23 de ani. S-a dispus efectuarea urmăririi penale față de bărbatul de 34 de ani din Lugoj pentru infracțiunea de șantaj și față de cei doi bărbați pentru complicitate la infracțiunea de șantaj."

Cei trei au fost reținuți și vor fi propuși pentru arestare preventivă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO