Primele explicații în cazul bărbatului surprins dezbrăcat de o elevă, în baia unei școli


Ultimul update: Joi 07 Noiembrie 2019 17:31
Data publicarii: Joi 07 Noiembrie 2019 16:54
Categorie: Stiri actuale

Incident şocant într-o şcoală din Timişoara. O fetiţă a cerut voie, în timpul orei, să meargă la baie, iar când a intrat acolo, a dat peste un individ necunoscut.

 

Eleva a fugit înapoi spre clasă şi i-a povestit învăţătoarei că a văzut un hoţ. Imediat a fost anunţată poliţia, însă bărbatul plecase deja.

 

Potrivit unor surse din anchetă, copila ar fi spus că individul era dezbrăcat. Astăzi, individul s-a predat la o secţie de poliţie din Timişoara.

Bărbatul de 29 de ani a venit singur la poliţie, la 24 de ore după incident. Potrivit rudelor sale, ar avea afecţiuni psihice.

Bunica bărbatului: "A zis că a intrat la baie, că i-a venit la baie, a mai fost internat - schizofrenie"

Incidentul care a şocat pe toată lumea s-a petrecut la Colegiul Naţional de Artă din Timişoara. Bărbatul a fost surprins şi de camerele de supraveghere, însă nu se ştie cum a intrat. Scoală are paznic, însă la o intrare secundară, mai mulţi muncitori descărcau materiale de construcţii, iar acea poartă era nesupravegheată.

Bunică: "Şcoala este păzită, iar până în momentul ăsta nu m-am gândit că se poate întâmpla aşa ceva"

Părinte: "E o situaţie deloc fericită şi nu ştiu ce măsuri s-ar putea lua. Există un portar, exista camere de supraveghere, numai că asta nu pot marca orice spaţiu din toată şcoala. E neplăcută situaţia asta".

Cadrele didactice au alarmat imediat poliţia. Agenţii au stat de vorbă cu fetiţa, împreună cu părinţii şi un psiholog.

Aura Danielescu - insp.şcolar general ISJ Timiş: "După prima oră de curs, învăţătoarea de la clasa întâi a venit la doamna director şi a povestit că o fetiţă care şi-a cerut la toaletă în timpul orei de curs ar fi avut un incident, în punctul sanitar, în faţa căruia ar fi fost un individ necunoscut numit de copil un hoţ."

Cu puţin timp înainte, bărbatul ar fi încercat să abordeze alte două fete pe care le-a întrebat unde este o anumită sala de clasă. Potrivit unor surse din ancheta, fetiţa i-ar fi spus unei poliţiste că bărbatul era dezbrăcat în baia fetelor.

Alexandra Petrovici - purtător de cuvânt IPJ Timiş: "În cursul zilei de astăzi, la secţia doi de poliţie s-a prezentat un bărbat în vârstă de 29 de ani, asupra lui s-a început dosar de urmărire penală, sub săvârşirea infracţiunii de infracţiune sexuală"

După audieri, individul a fost dus la Institutuil de Medicină Legală, pentru expertize amănunţite.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO