Baietelul de 5 ani din Iasi, disparut in urma cu o saptamana, e de negasit. Ce varianta iau acum in calcul politistii

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59

Autoritatile din judetul Iasi continua sa-l caute pe baietelul de 5 ani din comuna Tibana, disparut in urma cu aproape o saptamana.

In tot acest timp, copilul a fost cautat de zeci de militari in toata comuna si in imprejurimi, dar fara succes. Daca la inceput s-a crezut ca cel mic s-a ratacit, acum autoritatile iau in calcul toate posibilitatile, inclusiv varianta unei rapiri.

Marti diminineata, mai multi jandarimi, politisti, politisti de frontiera si pompieri au plecat din nou in cautarea baiatului. Daca la inceput tatal acestuia credea ca s-a ratacit, acum barbatul nu exclude posibilitatea unei rapiri.

Desi politistii nu au niciun indiciu ca parintii ar fi fost implicati, din cauza ca au trecut atatea zile, autoritile iau in calcul orice posibilitate. Mama baiatului a fost dusa marti dimineata la audieri, apoi va fi interogat si tatal.

Rudele si vecinii spun ca parintii erau grijulii si nu cred ca ar fi facut ceva care sa provoace suferinta baietelului.

Cand a disparut, baiatul era impreuna cu tatal sau la munca si plecase spre casa, insa nu a mai ajuns la destinatie. Ultima data fusese vazut de niste copii, plangand intr-un parc din centrul comunei.

Copilul a fost cautat in toate aceste zile cu ajutorul cainilor de urma, dar si cu aparate de termoziune pe timpul noptii. Insa toate eforturile salvatorilor nu au avut rezultat.

Marti este a saptea zi de cautari, dar sperantele ca Andrei sa fie gasit sunt tot mai mici. In aceste zile, copilul a fost cautat cu ajutorul a zeci de autoritati, s-au folosit caini de urma, camere cu termovizine, ba chiar a fost solicitat si un elicopter Mi18, al unitatii speciale de aviatie, care a survolat zona, dar in zadar.

Autoritatile vor continua cautarile pana vor da de urma copilului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO