Au diagnosticat-o cu atac de panica si au trimis-o acasa. Neglijenta medicilor a costat-o scump pe o batrana din Barlad

Ultima actualizare: 24-06-2015 06:59

Acuzatii grave la adresa medicilor din Barlad dupa ce au trimis acasa o femeie de 73 de ani pe care au diagnosticat-o cu atac de panica. Insa chiar in ziua urmatoare, batrana a intrat in coma in urma unui atac... cerebral.

Familia cere acum medicilor si conducerii Spitalului de Urgenta din Barlad sa isi asume raspunderea pentru aceasta greseala cumplita.

Marian Munteanu, fiul femeii: "I-o dat vitamine si doamna doctor de la urgente a trimis-o acasa. A zis ca are atac de panica si i-a recomandat o vizita la fiul ei - adica la mine."

Barbatul a vazut ca mamei i se facuse rau si a cerut ajutorul Ambulantei, care a dust-o pe femeie la Spitalul Judetean din Barlad. Peste cateva ore, sustine omul, doctorii i-au spus ca femeia poate sa mearga acasa pentru ca suferise doar un atac de panica... Insa in urmatoarea zi, sarmana a intrat in coma!

Marian Munteanu, fiul femeii: "Cand sa o aduc acasa de la Barlad, a luat-o cu ameteala, a cazut jos. Am chemat ambulanta, din nou, si a ajuns cu atac vascular cerebral ischemic."

Dr. Dan Ungureanu, Serviciul de Ambulanta Vaslui: "Ambulanta a gasit pacienta in coma profunda. A fost intubata si ventilata mecanic, a fost tratata corespunzator si transportata la Urgente Barlad pt investigatii."

Batrana a fost internata la sectia ATI a spitalului, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale. Familia arunca vina pe doctorita de la urgenta, care a consultat-o prima data pe batrana si i-a dat drumul acasa.

Marian Munteanu, fiul femeii: "Sa ia masuri conducerea spitalului, doamna de la urgente nu are ce cauta acolo. Ce i-a recomandat mamei: vizita la fiul ei!"

Fiul femeii a cerut o ancheta in acest caz, si vrea ca doctorita din urgenta, daca a gresit, sa fie aspru pedepsita. Conducerea spitalului a refuzat sa comenteze deocamdata situatia, insa a transmis ca va incepe o ancheta interna.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO