Interviu cu managerul Spitalului de Urgenta. Culisele externarii lui Adrian Nastase

Ultima actualizare: 03-11-2012 21:28
Interviu EXCLUSIV cu managerul Spitalului de Urgen...
Managerul Spitalului de Urgenta: Nastase nu poate ...

Politistii au ajuns dupa ora 19.00 la spitalul de Urgenta Floreasca. Incercau pentru a doua oara sa puna in aplicare mandatul de executare a pedepsei pentru Adrian Nastase.

Din echipa a facut parte si unul dintre politistii care au fost acasa la fostul premier in seara in care acesta a incercat sa se sinucida.

Demersurile au fost unele de durata. Ofiterii au discutat cu medicii care il ingrijeau pe Nastase si au luat avize favorabile pentru transportarea lui. Apoi, i s-a intocmit dosarul medical, care contine toate analizele facute in cele cinci zile de spitalizare.

In cele din urma, politistii au cerut si tratamentul pe care pacientul trebuie sa il urmeze. Fara unul dintre aceste documente, Nastase nu ar fi fost acceptat la spitalul penitenciarului Rahova. La ora 22.20, in masina politiei a fost urcat bagajul politicianului, apoi a iesit din cladire si fostul demnitar.

Nastase nu avea perfuzie si era pansat la gat. Parea linistit - cel mai probabil, medicii ii administrasera calmante, pentru a nu face un episod hipertensiv. Cu fiul cel mare pe urme, si politia deschizand drumul, ambulanta a pornit spre spitalul Penitenciarului Rahova. A ajuns acolo intr-un timp foarte scurt.

Detinutul Nastase va ramane internat cat decid medicii.

"Daca Adrian Nastase sufera un infarct, nu cred ca poate fi tratat la Rahova", considera managerul Spitalului de Urgenta Floreasca, prof. dr. Radu Macovei.

Adrian Nastase a petrecut deja primele 24 de ore din cei 2 ani de inchisoare pe care ii are de executat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO