ANIMAŢIE GRAFICĂ: cum a avut loc accidentul în care 2 bărbați au murit după ce mașina lor a fost lovită de un polițist

Ultima actualizare: 26-09-2020 19:21

Doi bărbați de 36 și 50 de ani și-au pierdut viața într-un accident teribil, produs vineri noapte la ieșirea din orasul Năsăud. Duba în care se aflau a fost lovită în plin de un polițist de 24 de ani, care conducea mașina personală.

 

Victimele mai aveau 30 de kilometri până acasă. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Cei doi bărbați au plecat cu mașina de la un restaurant aflat la ieșirea din Năsăud. Erau vecini și mergeau acasă.

Martor: ”Eu serveam masa și au plecat de lângă mine, s-au urcat în mașină și au mers înspre Năsăud, când au ieșit din parcare am auzit o bubuitură. Am fost prima persoană care m-am dus lângă ei, erau pe șosea, șoferul era în partea stângă, iar celălalt era în spatele mașinii, căzut jos”.

Localnic: ”Șoferul de la microbuz a virat stânga să meargă la Năsăud și șoferul celălalt venea dinspre Năsăud, nu i-a dat prioritate, nu s-a asigurat și i-a luat în plin”.

Cei doi bărbați din dubă nu au mai putut fi salvați.

Patriciu Bolfă, ISU Bistrița Năsăud: ”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei victime, din care două inconștiente, în stop cardiorespirator”.

 

Doi tineri au murit acum patru ani exact în același loc

 

Tânărul de 24 de ani este polițist judiciar și s-ar fi dus să ia probe într-un caz, susține tatăl său, care a venit într-un suflet la locul tragediei. Colegii lui spun însă că era în timpul liber.

Tatăl șoferului: ”El mergea în sus, ăsta i-a ieșit în față, el a depășit un TIR la peco și de la fast food-ul ăsta a ieșit în față. Băiatul era singur în mașină, venea aici să ia niște camere, că lucrează la poliție”.

Tânărul nu consumase alcool, rezultatul cu aparatul etilotest fiind negativ. El este cercetat acum de polițiști.

Acum patru ani, doi tineri și-au pierdut viața din cauza vitezei excesive, în același loc.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO