Anchetatorii nu pot intra nici acum in Bamboo pentru a continua investigatia. ISU nu exclude sa fie victime printre resturi


Ultimul update: Vineri 27 Ianuarie 2017 07:00
Data publicarii: Marti 24 Ianuarie 2017 17:26
Categorie: Stiri actuale

"Am stins incendiul, dar nu putem intra in Clubul Bamboo sa incepem cercetarile la fata locului". Asta spun autoritatile.

Autoritatile sunt nevoite deocamdata sa se rezume la audieri si la intocmirea dosarelor privitoare la incendiul care a distrus localul de noapte.

Marti a fost o zi fara audieri, insa anchetatorii lucreaza cu documentele pe masa. Momentan, a fost un deschis un dosar penal in rem. Cel mai important ar fi insa sa intre in club pentru a continua investigatia asa cum se cuvine.

ISU a spus inca de sambata dimineata ca, pana cand nu vor fi ridicate toate bucatile de metal ale structurii, nu pot spune cu precizie de 100% ca nu se afla vreo victima dedesubt. Asta chiar daca nimeni nu a reclamat pana acum disparitia unei persoane. Deci, cel mai probabil, nu exista victime.

Cercetarea la fata locului este importanta pentru a afla de unde a izbucnit incendiul si l-a provocat. Mai multi oameni au ajuns in spital, iar pagubele materiale sunt insemnate. Dar, momentan nu se poate intra in club, deoarece ce a mai ramas in picioare din club se poate prabusi oricand. MAI va trebui sa inchirieze utilaje de mare tonaj, pentru a ridica resturile.

Tags: bamboo, club, ancheta,

VIDEO PROTVPLUS.RO