Ambele masini ale unei familii din Dambovita, vandalizate la miezul noptii. Primele indicii ale politistilor

Ultima actualizare: 25-09-2015 07:02

O familie din Dambovita s-a trezit cu ambele masini vandalizate, luni noapte, chiar in fata locuintei. Mai precis, autoturismele erau stropite din plin cu vopsea, asa ca oamenii s-au dus la Politie sa anunte incidentul.

Sunt convinsi ca este vorba despre o amenintare venita din partea unui datornic pe care-l presau sa le inapoieze banii imprumutati. Curios este ca, pana sa vina agentii in ancheta, una dintre masini a fost lovita cu o bata, iar acum are parbrizul si geamurile tandari.

Familia pagubita locuieste la casa, pe o strada linistita din orasul Gaesti. Martorii povestesc ca au auzit zarva noaptea, in jurul orei 02:30.

Gheorghe Tache, pagubit: "Am vazut-o pe cea a fiului meu tavalita de vopsea, geamurile nu erau sparte, numai vopsea aruncata pe ea, si a mea la fel, am trecut pe la politie sa imi fac datoria, sa anunt".

Dupa ce a facut evaluarea, proprietarul a constatat ca are pagube de mai bine de 1.000 de euro, bani pe care va trebui sa ii suporte din buzunar pentru ca nu are asigurare Casco.

Fiul barbatului, un tanar de 26 de ani, le-a marturisit anchetatorilor ca si-a imprumutat un coleg cu niste bani, dar acesta nu i-a mai restituit. Cand i-a cerut insistent suma inapoi, datornicul ar fi inceput cu amenintari. Pagubitii sunt convinsi acum ca individul chiar a trecut la fapte.

Politistii au aflat ca o camera de supraveghere amplasata pe strada pagubitului ar fi surprins in zona masina tanarului pe care-l considera suspect, circuland chiar la ora la care s-a produs incidentul. Este o proba pe care o iau in calcul.

Daca vor fi gasiti vinovati, cei care au vandalizat masinile risca pana la 2 ani de inchisoare

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO