Agresorul taximetristului batut in Galati a fost prins si internat la psihiatrie. Ce risca acum barbatul de 33 de ani

Ultima actualizare: 28-04-2017 07:11

Individul care, luni, a agresat un taximetrist din Galati si i-a furat masina a fost prins de politisti si este internat intr-un spital pentru persoane cu boli mintale.

Barbatul are 33 de ani, iar anchetatorii spun ca este cunoscut cu afectiuni psihice. Medicii trebuie sa stabileasca in cadrul unei expertize daca individul a avut discernamant cand l-a atacat pe sofer.

Ca sa dea de urma suspectului, politistii din Galati au facut filtre in tot judetul si au organizat scotociri. Informatiile stranse i-au condus dimineata pe anchetatori pe un camp dintre Braila si Galati. Inconjurat, invidul nu a avut unde sa mai fuga si a fost incatusat.

Pentru ca suspectul nu era coerent, politistii si-au dat seama ca au in fata o persoana cu probleme psihice. Barbatul de 33 de ani a fost internat la spitalul de psihiatrie din Galati iar medicii urmeaza sa il supuna unei expertize psihiatrice.

Daca se va stabili ca a avut discernamant cand a comis fapta, individul va fi cercetat pentru talharie si conducere fara permis.

Anchetatorii spun ca in urma cu ceva timp suspectului ii fusese suspendat permisul din cauza problemelor psihice.
Suspectul a urcat, luni, intr-un taximetru la iesirea din Galati i-a cerut soferul sa il duca la Braila.

Pe drum, a inceput sa il loveasca pe taximetrist cu pumnii si ulterior i-a furat autoturismul. Dupa un kilometru, atacarul a intrat cu masina intr-un parapet de pe marginea drumului si a abandonat-o acolo iar ulterior a incercat sa dispara.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO