Adrian Cioroianu s-a despartit de iubita sa, Alexandra Coman. Fostul ministru de Externe si soprana aveau o relatie de 10 ani

Ultima actualizare: 18-07-2014 00:47
Adrian Cioroianu si Alexandra Coman

Dupa mai mult de 10 ani, povestea de dragoste dintre fostul ministru de externe Adrian Cioroianu si soprana Alexandra Coman a luat sfarsit.

Alexandra Coman a confirmat separarea in exclusivitate pentru Cancan.ro, dar s-a rezumat la o declaratie diplomata.

"Dupa o reflectie indelungata, am hotarat sa ma despart de logodnicul meu, Adrian Cioroianu. A fost o relatie frumoasa, plina de respect si intelegere, dar am evoluat diferit, intre noi ramanand doar o prietenie profunda. Aceasta este singura declaratie pe care o voi da in legatura cu acest subiect, dorind sa pastrez discretia care ma caracterizeaza", a spus soprana.

"Sunt o fire romantica, dar am fost atat de ocupata in ultimul timp, incat nu prea mi-am mai permis acest lux. Nu prea cred in dragoste la prima vedere, ci mai curand cred ca iubirea se castiga in timp sau se poate pierde in timp", mai povestea Alexandra Coman pentru Cancan.ro, in luna februarie a acestui an, cand nimic nu parea sa prevesteasca o despartire.

Adrian Cioroianu a mai fost casatorit pana in 2003, cand a divortat de partenera sa de la acea vreme, Luminita.

Alexandra Coman este una dintre cele mai apreciate soprane din Romania si a cantat alaturi de personalitati precum Placido Domingo sau Jose Carreras.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO