Adolescent batut cu pumnii si picioarele din cauza unei fete. Intamplarea a avut loc in Parcul Pestisorul din Pascani. VIDEO

03-09-2016 07:56
Sursa: www.bittv.info


bataie

Doi adolescenti au batut un altul pentru ca acesta din urma ar fi jignit-o pe prietena unuia dintre agresori. Cei care au vazut imaginile i-au recunoscut si au facut publice adresele lor.

Un adolescent de 15 ani a fost batut si umilit de alti doi baieti. Imaginile au fost filmate cu un telefon mobil si trimise postului TV din Pascani, Bit TV.

Totul ar fi pornit de la o fata, Elena, prietena unuia dintre agresori. Aceasta ar fi fost jignita de catre victima, iar razbunarea nu a intarziat sa apara.

Politia din Pascani s-a sesizat in acest caz. Agentii au mers la domiciliul celor implicati si i-au luat la sediu pentru cercetari.  

Un rol important in gasirea batausilor si a victimei au fost utilizatorii de Facebook care au comentat la articol si au share-uit postarea. Ei s-au aratat revoltati de cele vazute si chiar au spus ca politia trebuie sa ia masuri drastice.

Dupa cateva ore de la audieri, cei implicati si-au recunoscut fapta. Au fost intocmite dosare penale pentru loviri si alte violente, iar cercetarile continua. 


Băiat din Pașcani bătut și umilit din cauza... de bittvpascani

Sursa: www.bittv.info,

VIDEO PROTVPLUS.RO