Accident teribil in Arad. Un barbat s-a prabusit cu macaraua si a fost prins intre fiare


Ultimul update: Marti 10 Februarie 2015 00:40
Data publicarii: Sambata 07 Februarie 2015 18:14
Categorie: Stiri actuale

Incident teribil in judetul Arad. Un muncitor de 44 de ani s-a rasturnat cu o macara si a fost prins in cabina ca intr-o menghina.

Incerca sa mute cu ajutorul utilajului niste tevi de canalizare. Inspaimantati, cei care au asistat la scena au sunat imediat la 112. Abia dupa o ora pompierii de la descarcerare au reusit sa il elibereze pe barbat.

Accidentul s-a petrecut pe un camp din comuna Vladimirescu, judetul Arad. Barbatul in varsta de 44 de ani avea de incarcat intr-un TIR, cu ajutorul macaralei, mai multe tevi de beton cu diametrul de un metru. La un moment dat, utilajul s-a inclinat si a cazut peste mormanul de conducte.

"Uite ca s-a rupt macaraua. Am venit sa vedem ce face. Am inteles ca nu a fost calata pe fata", a spus un coleg.

Muncitorul era blocat in cabina, asa ca martorii au chemat imediat ajutoare. Pompierii veniti la fata locului au ancorat utilajul rasturnat cu alte doua macarale si s-au chinuit mai bine de ora sa il elibereze pe barbat.

"Descarcerarea s-a desfasurat cu mici dificultati datorita faptului ca tevile puteau sa se deplaseze in orice moment", a spus Atilla Balogh, ISU Arad.

Barbatul s-a ales cu o fractura la picior, asa ca medicii l-au transportat la spital pentru mai multe investigatii. "Vina exclusiva a macaragistului. A lucrat fara sa caleze, procedura obligatorie de lucru", a spus reprezentantul companiei.

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca vor incepe o ancheta pentru a stabili cauzele accidentului si cine este vinovat.

Tags: accident, macara, arad,

VIDEO PROTVPLUS.RO