Accident grav. Patru persoane au murit în județul Galați, după ce mașina lor a intrat sub un TIR. FOTO

Dată publicare: 01-04-2021 12:17
Dată actualizare: 01-04-2021 13:44


Accident grav. Patru persoane au murit în județu...
Accident grav. Patru persoane au murit în județu...

Tragedie pe Drumul European 581, la limita dintre județele Galați și Vaslui.

Patru bărbați și-au pierdut viața, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR staționat pe prima bandă a carosabilului. Echipajele medicale din cele două județe nu au mai avut ce să facă, pentru că toți cei patru bărbați din autoturism, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, au murit pe loc.

Cei patru bărbați plecaseră în zori dintr-o comună din apropiere de Bârlad și se îndreptau spre Tecuci, cel mai probabil la locul de muncă. La șase fără un sfert, în apropiere de localitatea Priponești, mașina a intrat cu viteza în partea din spate a unui autotren parcat pe același sens de mers. Cei din autoturism n-au mai avut nicio șansă.

Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: „Au fost alocate echipaje de prim ajutor și descarcerare de la Bârlad și Tecuci și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui, substația Bârlad. La locul solicitării au fost găsite patru victime încarcerate, fără semne vitale și cu leziuni incompatibile cu viața."

Eugen Chiriță, ISU Galați: „Au acționat pentru extragerea a patru victime dintr-un autoturism care a intrat în coliziune cu un autotren parcat pe partea dreaptă a carosabilului. Din păcate, cele patru victime prezentau leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul."

Potrivit polițiștilor, șoferul TIR-ului se afla în cabină. Fusese verificat de mai multe ori, în timpul nopții, de agenții de la postul comunal, unde anunțase că are o defecțiune la autotren și nu poate parca în afara străzii.

Gabriela Costin, IPJ Galați: „În seara precedentă, camionul s-ar fi defectat și nu ar mai fi putut fi scos în afara părții carosabile, fiind semnalizat cu lumini de avarie și cu triunghiuri reflectorizante."

Din primele cercetări, se pare că bărbații de 52 și 22 de ani ar fi tată și fiu. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.


VIDEO PROTVPLUS.RO