A verificat butelia cu lumanarea si a provocat o explozie devastatoare. Femeia din Cugir, dusa la spital cu arsuri grave

Ultima actualizare: 19-06-2016 07:48

O greseala elementara a dezlantuit iadul in garsoniera unei femei din localitatea Cugir, judetul Alba. Proprietara, in varsta de 62 de ani, s-a ales cu arsuri crunte, dupa ce a vrut sa verifice o butelie cu o lumanare.

In acel moment, o explozie violenta i-a devastat locuinta si a provocat panica in bloc.

Femeia a simtit miros de gaz si a vrut sa verifice daca nu cumva furtunul buteliei era fisurat. Atunci, s-a produs explozia, urmata de un incendiu care a cuprins in cateva clipe garsoniera.

Suflul deflagratiei a facut tandari ferestrele garsonierei. Unda de soc a provocat insa pagube si in locuintele aflate pe acelasi palier.

"Mi-au sarit geamurile intr-o parte si am iesit afara. Am crezut ca pica totul, mi-a sarit si canalizarea din baie si scurgerea a sarit pana la tavan, pana la etajul trei a sarit" - spune un vecin afectat.

In timp ce pompierii voluntari au intervenit sa stinga incendiul, femeia de 62 de ani a fost transportata la spital.

Colonel Cornel Oprisa, prim adjunct ISU Alba: "Persoana de sex feminin era arsa pe suprafata de aproximativ 80-90% a fost preluata urgent de SMURD."

In cursul noptii, femeia a fost transferata la un spital din Bucuresti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO