A rugat farmacista sa ii schimbe 500 de lei, iar intr-o clipa de neatentie a femeii, barbatul a lasat-o fara toti banii

25-03-2015 12:52


O farmacista din Constanta a ramas fara 500 de lei in doar cateva secunde, dupa ce un barbat i-a cerut sa ii schimbe o suma mare de bani in bancnote mici.

Neatenta, femeia a acceptat, dar cand s-a intors cu maruntul individul a reusit sa ascunda o parte cu o iuteala uimitoare. Furtul a fost inregistrat de camerele de supraveghere. 

In imagini se vede cum in farmacie intra un barbat care ii cere femeii sa ii schimbe o bacnota de 500 de lei si alte 3 de 200 de lei in bani cu o valoare mai mica. Aceasta verifica mai intai sa vada daca nu cumva hartiile sunt false. Apoi pleaca sa aduca banconte de 100 de lei pentru schimb.

Revine cu banii, ii numara, dupa care ii pune pe tejghea. Barbatul ia bancontele, le numara si el, dar, cu o dexteritate iesita din comun, baga in buzunar cateva sute de lei. Gestul sau este surprins de camerele de supraveghere. Apoi, ii spune farmacistei ca ar fi vrut bani cu o valoare si mai mica, asa ca renunta la schimb si isi cere bancnotele mari cu care venise inapoi.

Greseala angajatei din farmacie este ca isi ia banii fara sa ii verifice si se duce sa aduca bancnotele primite initial. Mai tarziu, dupa ce face casa, angajata farmaciei si-a dat seama ca a fost inselata. Daca il recunoasteti pe acest barbat, sunati la 112.
 

Tags: furt, farmacie,

VIDEO PROTVPLUS.RO