A murit de Anul Nou, in conditii bizare, iar parintii nu stiu nici acum de ce. Cosmarul prin care trece o familie din Gorj

Ultima actualizare: 30-06-2016 08:00

Doi parinti din Gorj nu mai au linistite de cand fiul lor, de 29 de ani, s-a prapadit, la inceputul acestui an. Oamenii spun ca nu stiu nici pana acum ce anume a dus la decesul tanarului gasit inconstient in casa.

Politistii nu au inceput cercetarile, pe motiv ca raportul medico-legal nu a fost finalizat.

Tanarul care a murit era din Motru si in noaptea de Revelion a plecat, pentru scurt timp, de langa familia sa. Nu s-a mai intors insa la petrecere, iar cateva ore mai tarziu, rudele l-au gasit inconstient, in apartament. A fost dus la spital, dar medicii nu au mai reusit sa il salveze.

In actele de deces ale barbatului, medicii au mentionat ca avea un traumatism al cutiei craniene, o fractura care s-ar fi putut produce prin lovire cu un corp dur. Asa ca parintii au inceput sa se gandeasca la ipoteza ca cineva l-ar fi batut, dupa ce a plecat de la petrecere.

In noaptea de Revelion, Mihai a plecat de langa rudele sale, cu o jumatate de ora inainte de miezul noptii. Dupa doua ore, ai lui l-au gasit in apartament, inconstient. Au chemat o ambulanta care l-a transportat initial la spitalul din Motru, apoi la Craiova, unde a si fost operat, dar fara succes.

Ramona Cintianu, sora barbatului: "Ne-au spus ca operatia a fost reusita, ca a durat 45 de minute, ceea ca m-a mirat, ca o operatie pe creier nu dureaza doar 45 de minute si a spus sa mergem linistiti acasa ca operatia a fost reusita."

Barbatul a murit la scurt timp dupa operatie. Medicii au mentionat in documente un traumatism cranio-cerebral cu fractura de bolta craniana. In paralel, rudele aflau de la vecini ca Mihai ar fi fost implicat intr-un scandal, despre care nu s-a mai auzit insa nimic.

Lenuta Cintianu, mama decedatului: "Dupa ce a murit baiatul, au fost versiuni si versiuni in oras, toata lumea venea si ne spunea, dar noi nu am crezut pentru ca l-am gasit in casa, ca el ar fi fost implicat intr-o bataie, intr un scandal. Au dat detalii, dar dupa aia nu au mai vrut sa recunoasca."

Vecin: "Nu s-a pus problema vreodata de el sa faca probleme. Nu era conflictual - nu, il stiu de cand era ca fata lui, a crescut sub ochii mei si nu era cu probleme."

Vecina: "Venisem dimineata de la serviciu si m-a sunat o fata si mi-a spus ca a murit Mita. Cum sa moara Mita? Pai la spital - te-a surprins - da, pai tot timpul beam cafeaua cu el si cu nevasta-sa si nu ma asteptam sa moara asa."

Chiar daca a trecut o jumatate de an de atunci, moartea barbatului nu a fost elucidata de anchetatori. Politistii spun ca fac cercetari si asteapta un raport detaliat al medicilor legisti.

Lenuta Cintianu, mama decedatului: "Eu asta durere am in suflet, macar sa stiu in ultimul moment, ca nu ma voi linisti niciodata, vreau sa stiu de ce a murit copilul meu, atata vreau sa stiu. As avrea sa fac apel la toate mamele care au vazut ceva in noaptea de Anul Nou si au vazut scandalul, fara nume, macar sa spuna ceva, atata cer, nu invinovatesc pe nimeni, atata vreau, adevarul."

Barbatul era casatorit si avea o fetita de 4 ani. Inainte de a muri, isi cumparase o garsoniera in Germania, unde si muncea. Dupa sarbatori, urma sa se mute acolo impreuna cu familia.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO