A muncit toata ziua pe santier, iar seara, obosit, a pierdut controlul volanului. Un barbat a murit, iar 4 oameni sunt raniti

Dată publicare: 13-09-2015 07:59
Dată actualizare: 16-09-2015 06:51


De o moarte fulgeratoare a avut parte un barbat de 38 de ani din Arad. In drum spre casa, a intrat cu masina pe constrasens si a izbit frontal un alt autoturism, in care erau patru persoane.

In urma impactului puternic, soferul nu a mai avut nicio sansa de supravietuire. Ceilalti 4 oameni s-au ales cu rani grave.

Accidentul s-a petrecut putin dupa ora 20, pe DN7, la 10 kilometri de Arad, pe o portiune dreapta de drum. Soferul de 38 de ani lucra la o firma din zona localitatii Curtici, spun cunoscutii. Toata ziua ar fi a muncit pe santier, iar spre seara, obosit, cand se intorcea acasa, a pierdut controlul volanului. Masina lui a intrat pe contrasens, unde a lovit un autoturism in care se aflau patru persoane.

Martor: "Ceilalti erau patru si descarcerari si toate cele..., dar n-a murit nimeni. Aici, domnul cred ca dansul a fost de vina."

Dr. Radu Jipa, Spitalul Judetean Arad: "In cel de-al doilea autoturism, erau patru persoane tinere, in varsta de aproximativ 27 de ani - 30 de ani. Fiecare cu leziuni are membrelor inferioare care, probabil, nu le vor pune viata in pericol, dar necesita multe ingrijiri medicale."

Soferul care ar fi provocat totul n-a mai avut nicio sansa de supravietuire in urma impactului violent. Politistii au inceput o ancheta si asteapta rezultatul necropsiei, care va lamuri cauza mortii. Trebuie stabilit, spun oamenii legii, daca barbatul de 38 de ani a decedat din cauza accidentului sau i s-a facut rau inainte si nu a mai putut controla masina.


VIDEO PROTVPLUS.RO