A incercat sa se spele pe maini intr-un canal, insa imprudenta i-a fost fatala. Dupa cat timp a fost gasit

03-03-2017 13:01

apa

Un tanar de 30 de ani care venise de dimineata la un targ din Gilau, judetul Cluj, a cazut intr-un canal plin cu apa, in timp ce incerca sa se spele pe maini, insa cum nu stia sa inoate, a disparut in adanc.

Degeaba martorii au incercat sa-l salveze si i-au aruncat funii, de pe margine. Apa avea 12 metri in zona si barbatul s-a inecat.

Martorii povestesc ca totul s-a intamplat fulgerator si nimeni nu a apucat sa intervina eficient. Tanarul care a alunecat in apa a apucat sa strige dupa ajutor, apoi a disparut.

Pompierii l-au cautat ore in sir si, cu ajutorul scafandrilor, l-au gasit inecat.

Cei doi scafandri care au coborat in adanc au reusit sa dea de trupul baiatului in urma cu putin timp. Acesta s-a inecat chiar in locul unde a cazut, spun martorii. Operatiunea de cautare a fost extrem de dificila din cauza curentilor puternici si a apei extrem de reci. In acest bazin colector urias este adunata apa care alimenteaza hidrocentrala din zona.

Desi suprafata este imprejmuita, iar peste tot este mentionat ca este interzis accesul, tanarul a ignorat toate avertismentele si a platit cu moartea.


 

 

Sursa: Pro TV

Tags: deces, incidente, canal, apa,


VIDEO PROTVPLUS.RO