3 suspecți au fost reținuți după comiterea unui furt, în Sectorul 6


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Sambata 13 Ianuarie 2018 15:58
Categorie: Stiri actuale
Furt Sectorul 6

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii din cadrul Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 6, imediat după comiterea unui furt.

Cei trei bărbați, cu vârste curprinse între 25 și 39 de ani au fost reținuți sâmbătă dimineața.

Oamenii legii au primit diferite plângeri de la mai mulți reprezentanți ai unor societăți comerciale, situate în sectorul 6 al Capitalei, care susțineau că li s-au sustras mai multe bunuri.

Polițiștii i-au urmărit pe suspecți și au reușit să-i blocheze în trafic, după care i-au imobilizat. Agenții au descoperit în mașina acestora 500 de pachete de țigări și mai multe unelte cu care ar fi efectuat spargerile.

Se estimează că prejudiciul adus este de aproximativ 10.000 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate.

Redăm comunicatul transmis de Poliție

„În această dimineață, polițiști ai DGPMB din Serviciul Investigații Criminale al Sectorului 6 Poliție cu sprijinul operativ al Secției 21 Poliție au prins, imediat după comiterea faptei, 3 bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 39 de ani.

În fapt, în ultima perioadă pe rază sectorului 6 au fost sesizate mai multe furturi din societăți comerciale, iar colectivul de lucru constituit, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6, a identificat mai mulți bărbați specializați în comiterea unor astfel de fapte.

Ieri seară, polițiștii aflați în teren au observat trei dintre bărbații vizați, în timp ce se deplasau cu un autoturism. Astăzi, în jurul orei 02.00, unul dintre ocupanții mașinii a fost observat cum a verificat de mai multe ori un magazin, ulterior atât acesta, cât și ceilalți 2 însoțitori fiind observați cum au introdus în mașînă un bagaj voluminos, după care au plecat în viteză. Polițiștii au plecat în urmărirea lor și în scurt timp i-au blocat în trafic și i-au imobilizat. La controlul autoturismului au fost identificate aproximativ 500 de pachete de țigări de diverse mărci, precum și mai multe instrumente ce pot fi utilizate pentru tăierea/forțarea sistemelor de siguranță.

A fost identificată și audiată și persoană vătămată în acest caz, administratorul societății comerciale, prejudiciul de aproximativ 10.000 fiind recuperat în totalitate.

În acest moment cercetările sunt continuate de către Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 6 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și pentru stabilirea întregii activități infracționale. Bărbații au fost reținuți. Cauza a beneficiat de suport din partea Inspectoratului General al Poliției Române- Direcția Operațiuni Speciale”

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO