Ziua in care se taie porcul. Cum ne asiguram ca mancam carne care nu ne pune sanatatea in pericol
Pe 20 noiembrie, romanii sarbatoresc Ignatul. Dis-de-dimineata, gospodarii pun la cale toate cele necesare sacrificarii porcilor. Pentru a se asigura ca nu risca nicio boala, cei mai reponsabili timiseni duc carnea la analize specializate
Ca sa nu ne expunem unei toxiinfectii alimentare sau altor boli mai grave, specialistii ne trimit cat mai repede spre laboratoarele care fac analize in detaliu. “Facem apel la toate persoanele sa mearga ori la medicii particulari, ori la cei din cadrul Directiei Sanitar Veterinare, sa examineze carnea, in vederea stabilirii daca aceasta este fara parazit”, a declarat Adrian Popa, director DSVSA Timis.
Meniu sanatos de sarbatori. Afla cu ce poti inlocui sarmalele si salata boeuf
Alegeri 2024
21:03
Reacția lui Simion după Kievul a dezvăluit de ce nu are voie în Ucraina. Liderul AUR, apel către serviciile secrete
20:15
Document. Motivul pentru care George Simion a fost interzis în Ucraina. Guvernul României a publicat răspunsul Kievului
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
Punctele de examinare din Timis sunt in zonele pietelor Iosefin, Doina, pe strada Ion Ionescu de la Brad, Badea Cartan din Timisoara sau in orasele Lugoj si Jimbolia. In fiecare zi, de la 8 la 16, sambata de la 8 la 13, si duminica de la 8 la 11, sunteti asteptati sa testati carnea pe care planificati sa o savurati de sarbatori.
Pretul verificarii este de aproape noua lei pe kilogramul de carne.