Consumati cat mai multe alimente gatite acasa chiar de voi. Obiceiul va poate prelungi viata
O cercetare facuta in randul thailandezilor de peste 65 de ani a aratat ca persoanele care pregatesc frecvent masa au un risc de mortalitate mai mic.
Astfel, cei care gatesc de cinci ori pe saptamana au un risc de mortalitate cu 41% mai mic decat cei care nu o fac.
A sta la cratita are o conotatie negativa pentru cei mai multi dintre noi. In realtate, insa, prepararea alimentelor la domicliu influenteaza sanatatea intregii familii. Primul avantaj este controlul calitatii alimentelor.
Alegeri 2024
17:04
Cum văd străinii alegerile prezidențiale din România. ”De 20 de ani trebuie să alegem răul cel mai mic”
16:02
George Simion, președintele AUR, a votat la Roma: „Vin aici să votez din respect pentru toţi românii”
15:30
Alegeri prezidențiale 2024. Ce spuneau sondajele de opinie despre candidați în urmă cu 6 luni și ce arată acum
14:08
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
In al doilea rand, caloriile ingerate pot fi mai usor gestionate. Mai mult, a gati inteligent inseamna sa eliminati cele mai periculoase metode de preparare: ne referim mai ales la prajeli si rantasuri. Faina, pesmetul si malaiul trebuie evitate atunci cand se pregateste carnea.
Astfel, mancarea cel mai bine se pregateste la cuptor.
Aflati alte sfaturi despre cum puteti pregati o mancare sanatoasa din materialul video atasat.