Consumati cat mai multe alimente gatite acasa chiar de voi. Obiceiul va poate prelungi viata


Ultimul update: Miercuri 06 Martie 2013 00:01
Data publicarii: Sambata 19 Ianuarie 2013 08:55
Categorie: CSID

O cercetare facuta in randul thailandezilor de peste 65 de ani a aratat ca persoanele care pregatesc frecvent masa au un risc de mortalitate mai mic.

Astfel, cei care gatesc de cinci ori pe saptamana au un risc de mortalitate cu 41% mai mic decat cei care nu o fac.

A sta la cratita are o conotatie negativa pentru cei mai multi dintre noi. In realtate, insa, prepararea alimentelor la domicliu influenteaza sanatatea intregii familii. Primul avantaj este controlul calitatii alimentelor.

In al doilea rand, caloriile ingerate pot fi mai usor gestionate. Mai mult, a gati inteligent inseamna sa eliminati cele mai periculoase metode de preparare: ne referim mai ales la prajeli si rantasuri. Faina, pesmetul si malaiul trebuie evitate atunci cand se pregateste carnea.

Astfel, mancarea cel mai bine se pregateste la cuptor.

Aflati alte sfaturi despre cum puteti pregati o mancare sanatoasa din materialul video atasat.

"Cate putin din toate". Regula recomandata de medici pentru un organism sanatos
dinti
De ce coroanele dentare sunt mai bune decât punţile
Metoda prin care persoanele slăbuțe pot câștiga kilogramele dorite
Românii cred că sunt alergici la puful de plop. Problema vine de fapt de la altă plantă
De ce femeile care fumează riscă să nu mai poată face copii
Motivul neaşteptat pentru care gravidelor le sângerează gingiile
Planta de 300 de ori mai dulce ca zahărul. Ceauşescu a încercat să o introducă în România
CSID Camelia Potec
Cum se recuperează Camelia Potec, după o sarcină dificilă