Victor Socaciu le-a multumit la "Happy Hour" salvatorilor sai

Ultima actualizare: 07-11-2012 11:46

Moment emotionant in emisiunea "Happy Hour". Artistul Victor Socaciu a vrut sa le multumeasca sotilor Fekete din Mures, doi parinti pe care durerea pierderii fetitei lor nu i-a facut surzi la strigatul de ajutor al altora.

 

Moartea "puiului de om", cum i-a spus Victor Socaciu fetitei de 10 ani, le-a umplut parintilor viata de lacrimi. Agnes si Barna Fekete au avut totusi atat de mult suflet, incat au acceptat propunerea medicilor de a salva alte vieti. Asa au acceptat sa semneze pentru donarea organelor.

Un om care nu a cunoscut-o niciodata pe Bogi a fost salvat de gestul acestor parinti. Acel om este cantaretul Victor Socaciu. Bolnav de diabet zaharat si diagnosticat cu insuficienta renala, artisul avea o singura sansa: transplantul de rinichi.

"Sunt, cu fiecare zi care a trecut de dupa operatie, din ce in ce mai bine. Sper ca intr-o luna jumatate, doua, sa ne revedem acolo unde imi este locul", spune Victor, care adauga ca ii pare "nespus de rau pentru ce s-a intamplat cu fetita".

Au trecut doua saptamani de cand Bogi s-a mutat la ceruri, iar Victor Socaciu a inceput o noua viata. Artistul a fost externat acum cateva zile.


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO