Vezi cel mai nou videoclip al trupei Iron Maiden: "The final frontier"


Ultimul update: Luni 19 Martie 2012 06:05
Data publicarii: Marti 27 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Iron Maiden:

Celebrii rockeri britanici se pregatesc de un mare eveniment in viata lor artistica: lansarea celui de-al 15-lea album de studio, care se va numi "The final frontier". Inainte de acest disc, rockerii au lansat un videoclip, care poarta numele albumului.

Videoclipul "The final frontier" seamana cu o secventa dintr-un film S.F., precum Star Trek, si a fost bine primit de public. In acest clip il putem vedea in actiune pe Eddie, celebra mascota a trupei, care da serioase batai de cap rasei umane.


The Final Frontier - Director's Cut

Iron Maiden | MySpace Music Videos

Noul album va fi lansat oficial pe 16 august, la doar o zi dupa concertul pe care trupa il va sustine in Romania.

Grupul britanic a inregistrat noul material discografic la Compass Point Studios din Bahamas, revenind astfel in locul unde obisnuia sa inregistreze in perioada 1983 - 1986.

"Am compus foarte repede acest album. L-am inregistrat in sase saptamani. Inregistram cate o piesa in fiecare zi, cu totii in aceeasi camera, compunand muzica ca un grup compact si cu Bruce Dickinson la microfon", a declarat David Murray, chitaristul trupei Iron Maiden, intr-un interviu acordat Billboard.com.

Albumul "The Final Frontier" contine 10 piese noi si este produs de Kevin Shirley. Piesa "El Dorado" poate fi deja descarcata gratis de pe internet. Cantecul "When the Wild Wind Blows", cu o durata de 11 minute, reprezinta una dintre cele mai lungi piese inregistrate vreodata de rockerii britanici.

Trupa Iron Maiden va concerta si in Romania, la Cluj-Napoca, pe 15 august, in parcarea mall-ului Polus Center.

Iron Maiden a mai concertat in Romania, la Bucuresti, in 2008.

 

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO