Un nou album "Jingle Cats" a fost lansat la Los Angeles!

Ultima actualizare: 05-07-2012 22:28

Niciun Craciun, fara "Jingle Cats"! La Los Angeles, tocmai a fost lansat un nou album cu mieunaturi de sarbatori, din colectia de acum celebra a formatiei de pisici.

Mai nou, cateii au inceput sa asigure acompaniamentul felinelor.

Noul album din colectia "Jingle Cats" este intitulat "Primul mieunat" si este grozav. Sunt zece piese interpretate de "Jingle Cats", iar "Jingle Dogs" le acompaniaza.

"Jingle Cats" si-au inceput cariera fulminanta in 1991. Un pisoi istet si cu ureche muzicala - "Pufulet", pe numele lui - s-a strecurat pe nesimtite intr-un studio de inregistrari din Hollywood, si a inceput sa miaune in ritmul faimoasei melodii de Craciun, "Jingle Bells", care tocmai rasuna in difuzoare. Inginerul de sunet a imortalizat varianta pisiceasca, a mixat-o cu cea originala, si asa a iesit, in premiera mondiala, primul album "Jingle Cats".

Succesul miorlaiturilor muzicale de Craciun - carora li s-au adaugat cu timpul si ceva lataturi mai baritonale - a depasit toate astepatrile.

Internetul le-a asigurat difuzarea globala. Clipurile sunt folosite acum la felicitari de Craciun, in filme si reclame. Iar cel care a avut ideea a strans o mica avere de pe urma pisicilor si cateilor pe care ii trimite la colindat si la urat de sarbatori.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO