Mihai Traistariu deturneaza planurile politistilor


Ultimul update: Sambata 07 Aprilie 2012 09:27
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Mihai Traistariu

Peripetiile celor trei politisti din serialul Vine politia!, difuzat la Pro Tv duminica de la ora 20.30, continua si in aceasta saptamana cu o operatiune secreta care esueaza din cauza lui ... Mihai Trastariu.


Cunoscutul cantaret are o scurta aparitie in episodul difuzat duminica, 5 octombrie, si complica o noua misiune primita de cei trei protagonisti. Dupa transferul in sectia comisarului Corbescu (Horatiu Malaele), Fane (Ioan Gyuri Pascu), Luca (Mircea Silaghi) si Marian (Gigi Ifrim) sunt insarcinati sa pazeasca un martor cheie. 

Astfel, Marian inchiriaza un apartament secret, in apropierea locuintei fostei sale sotii, de unde cei trei pot coordona mai bine operatiunea. Numai ca Marian descopera cu ajutorul unui telescop ca in apartamentul fostei sotii se afla un barbat, interpretat de Mihai Traistariu. 

Din acest moment, intreaga operatiune este deturnata, pentru ca Marian vrea sa afle cine este acest necunoscut si, mai ales, ce cauta in apartamentul fostei sotii. In final, cei trei reusesc sa-l raneasca si sa-l sperie atat de rau pe martorul pe care trebuie sa il pazeasca, incat acesta nu mai vrea sa depuna marturie, iar misiunea este compromisa.

Sursa: Pro TV

Duminica seara Vine Politia!
Aylin, fiica lui Ioan Gyuri Pascu in serialul ”Vine politia!”
Traistariu se bate cu Dan Balan
Aylin, fiica lui Ioan Gyuri Pascu in serialul ”Vine politia!”
Traistariu se bate cu Dan Balan
VIDEO PROTVPLUS.RO