Justin Timberlake si Jessica Biel pare-se ca nu s-au despartit

01-10-2009 00:00


Justin si Jessica

In ciuda zvonurilor tot mai frecvente, Justin si Jessica sunt inca impreuna. Mai mult, s-au si afisat de manuta, la o plimbare in California.


"Sunt impreuna. Nu se despart, dar petrec mult timp despartiti din cauza muncii", spune un prieten.

De-a lungul verii, Justin Timberlake a fost in Europa, ca sa promoveze colectia sa de haine si noul parfum Givenchy. Jessica Biel a ramas la Los Angeles, unde a filmat pentru "Guys and Dolls".

In ianuarie, Jessica planuieste sa urce pe Kilimanjaro, intr-o campanie de atragere a atentiei asupra poluarii apei. Se pare ca Justin o va insoti.

Daca vor mai fi impreuna pana atunci e partea a doua. Potrivit altor apropiati, relatia a inceput sa scartaie. Culmea e ca toata lumea spune ca NU Rihanna ar fi cauza. Relatia lui Justin cu cantareata e pur profesionala, spun ei.

Si cum la Hollywood a devenit o moda indragostitul pe platourile de filmare, Justin si Rihanna nu puteau fi o exceptie – povestea de dragoste dintre cei doi parea sa fi inceput inca de pe vremea cand au filmat impreuna videoclipul pentru melodia "Rehab".

„In decursul ultimelor luni, Justin si Rihanna au fost de nedespartit, au fost vazuti mai mereu impreuna. El pare a fi indragostit pana peste cap de Rihanna", declara in urma cu cateva zile un prieten de-al cantaretului.

Noile speculatii vin la doar o zi dupa ce tabloidele anuntasera despartirea oficiala. Ar fi fost o despartire rapida, prin telefon! "Totul s-a intamplat acum o luna, cand Justin ne-a spus ca a pus punct relatiei cu Jessica", marturisea un apropiat al celor doi.

 

 

Sursa: People

VIDEO PROTVPLUS.RO