Horoscop 31 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Scorpionii primesc o sumă importantă de bani


Ultimul update: Joi 31 Octombrie 2019 09:36
Data publicarii: Joi 31 Octombrie 2019 08:10
Categorie: Horoscop

Horoscop 31 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi reuşită. O să găsim nişte resurse nebănuite în interiorul fiinţei noastre şi o să le putem folosi cu succes. Trebuie doar să le accesăm.

Vibraţia zilei este 4 şi o să acordăm atenţia cuvenită familiei.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 SCORPION

 

O să faceţi echipă cu cineva şi la treabă şi la distracţie, poate fi o persoană pe care s-o cunoaşteţi în orice moment. Se poate să luaţi o sumă importantă de bani, poate ați cerut unei bănci un împrumut şi o să faceţi ceva cu ei, daţi avansul pentru o casă, o maşină, sau achitaţi taxe şcolare.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 SĂGETĂTOR

 

Se poate să primiţi o ofertă de lucru, poate chiar un avans financiar şi o să vă descurcaţi mult mai bine cu banii. O veste bună, o prezenţă plăcută, o să vă treziţi şi cu vreun cadou, poate o fi o invitaţie la plimbare de mâine-ncolo într-o staţiune de agrement, să vă destindeţi.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 CAPRICORN

 

O vorbă, un gest, ceva o să vă facă un declic sufletesc şi să v-ajute să readuceţi în viaţa voastră pe cineva care v-a lipsit. Se-aşteaptă de la voi implicarea într-un proiect care v-ar aduce nişte beneficii mai mari decât credeţi, aşa că nu trataţi subiectul cu indiferenţă.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 VĂRSĂTOR

 

O să vă bucuraţi de un ajutor substanţial din partea cuiva care vă respectă, vă apreciază şi o să fiţi scutiţi de nişte eforturi. O să primiţi nişte bani, din surse colaterale, poate fi o finanţare şi să vă descurcaţi cu cheltuielile de tot felul din perioada asta.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 PEŞTI

 

Se observă o recompensă - poate fi bănească, dar şi de alt gen, declarativ doar şi să primiţi aplauze, să fiţi lăudaţi la scena deschisă. Bine-ar fi să deveniţi mai grijulii cu sănătatea şi să vă dozaţi eforturile, să nu se acutizeze vreo boală, să nu vă luptaţi cu vreo suferinţă.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 BERBEC

 

Poate v-aţi făcut o programare la medic şi o să verificaţi starea sănătăţii, ca să fiţi în cea mai bună formă, s-aveţi parte de succese. Se poate să renunţaţi la un contract de muncă în favoarea altui job de la care o să luaţi mai mulţi bani şi poate or mai fi şi alte avantaje.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 TAUR

 

E cineva care vrea să fiţi împreună şi vă face curte, se insinuează în viaţa voaastră şi vrea să vă atragă atenţia în fel şi chip. O să faceţi echipă cu nişte oameni care vă susţin din toate punctele de vedere şi o să daţi randament bun, să mai puteţi face progrese în cariera şi să vă iasă şi bani.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu poate-a atins acel nivel în care să apară, ca un firesc, nevoia de căsătorie. Se observă o mai bună comunicare cu şefii, ori să vă dea ce-aveţi nevoie şi o să munciţi cu mai multă tragere de inimă că frustrările n-or să-şi mai aibă rostul.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 RAC

 

Se poate să renegociati un contract şi să-l prelungiţi doar dacă apar elemente suplimentare - favorabile. Poate se rezolvă mai multe lucruri deodată şi o să vă reamenajaţi locuinţa, mai reparaţi ceva şi pe lângă, un garaj, un atelier, şi banii or să se evapore.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 LEU

 

Sfera sentimentală e colorată frumos şi poate o să vă îndrăgostiți, ori relaţia de cuplu o să fie şi mai armonioasă. O idee poate prinde viaţă şi să vă puneţi în valoare un talent ascuns, ori poate prea puţin etalat - şi o să găsiţi un culoar de afirmare şi e posibil să luaţi şi bani.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 FECIOARĂ

 

E o perioadă bună pentru studii, evaluări, examene şi alte probe practice şi o să ştiţi cum să-i îndrumaţi şi pe copii. Poate vă ocupaţi de casă, schimbaţi lucruri vechi cu altele noi ca să daţi refresh locuinţei, poate chiar vă mutaţi în altă locuinţa şi o să cumpăraţi totul de la A la zet.

HOROSCOP 31 OCTOMBRIE 2019 BALANŢA

 

O invitaţie la drum, poate plecaţi într-un city break şi o să vă prindă bine să schimbaţi aerul, peisajul. O să câştigaţi rapid, şi probabil uşor banii în perioada asta şi la fel de fulgerător o să-i şi cheltuiţi c-apar neprevăzute şi pe care nu le puteţi ignora.

Horoscop 30 octombrie 2019, prezentat de Neti Sandu. Racii vor câștiga o sumă de bani
VIDEO PROTVPLUS.RO
Reacția lui Eduard când și-a văzut camera renovată de echipa Visuri la cheie

03:28
Dragoș Bucur, surpriză inspirată din filmele western pentru Eduard

07:14
Povestea emoționantă a lui Eduard, un băiețel de opt ani imobilizat în scaun cu rotile pe viață

05:05
Revista Beau Monde a aniversat 18 ani de la apariție. Cătălin Măruță, gazda evenimentului

04:59
În calitate de ce va fi invitat Jeremy la nunta Carolinei

03:11
România, o nouă istorie pentru o nouă națională! Cucerim nordul! România U21 – Finlanda U21, joi de la ora 20:00, ÎN DIRECT la PRO TV! Bucurați-vă de fotbal!

00:30
Istoria EURO 2020 nu se scrie fără noi la București! Pe 15 noiembrie, România – Suedia se vede în direct la PRO TV de la ora 21:45!

00:30
Cu Amalia Năstase, fosta soție a lui Ilie Năstase, pe urmele copilăriei

06:11
Simina, fosta soție a lui What's Up, face dezvăluiri la câteva luni de la divorț

Simina: "Cred că într-o zi vine o întrebare dacă este iubire sau obișnuință"


13:55
Accidentele rutiere, tot mai dese în ultimii ani

"Un moment de neatenție la volan poate crea traume ireparabile în familie"


12:16