Roman, solistul trupei Zdob si Zdub, marele castigator la "Serviti, va rog"

Serviti, va rog

Roman, solistul trupei Zdob si Zdub, a demostrat vineri si sambata seara la ProTV ca este la fel de priceput la gospodarit cum este si la muzica.

 

Astfel, artistul a castigat detasat cea de-a patra editie a emisunii “Serviti, va rog!”, reusind sa ofere unei familii nevoiase o vacanta de vis.

Familia Petric impreuna cu cei trei copii ai lor locuiesc intr-o singura camera si de descurca foarte greu cu banii. Cea mai mare dorinta a micutilor este sa vada un loc nou, impreuna cu parintii lor: daca nu o alta tara, macar o alta comuna.

Atat vineri cat si sambata seara, telespectatorii ProTV au ramas in fata televizoarelor pentru a-i vedea la munca de jos pe Roman, de la Zdob si Zdub, Simona Sensual, Cristina Turcu Preda si Lupu Rednic.

Citește și
Serviti, va rog
Ramona Gabor, gazda perfecta la "Serviti, va rog!"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Vineri seara, in intervalul orar 20.30 – 21.50, ProTV a fost lider detasat de audienta, obtinand o medie de 4,7 puncte de rating in randul publicului din mediul urban si o cota de piata de 15,8%, in comparatie cu Antena 1 care s-a clasat pe locul doi cu 2,7 puncte de rating si o cota de piata de 9,3 procente.

Conform GFK Romania, competitia celor patru vedete a fost urmarita cu interes si de publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTV inregistrand o medie de 4,9 puncte de rating si o cota de piata de 22,2 procente, in timp de Antena 1 a atins cifre de doua ori mai mici, respectiv 2,4 puncte de rating si o cota de piata de 10,8%.

Minutul de aur al celei de-a patra editii a emisiunii “Serviti, va rog!” a fost atins la ora 21:30, cand peste un milion de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei, a urmarit cum Simona Sensual da cafenelele din Dorobanti pe treburile din gospodarie.

ProTV a intregistrat astfel 5,8 puncte de rating si o cota de piata de 18,9% pe intreg publicul din Romania. Si sambata, telespectatorii ProTV au urmarit cum Nea Marin a dat militaria jos din pod pentru alte patru vedete autohtone, intr-o noua editie a emisunii “Serviti, va rog!”. ProTV s-a detasat clar in topul audientelor, obtinand o medie de 6,3 puncte de rating si o cota de piata de 20,4 procente in randul publicului din mediul urban, in timp ce Antena 1, clsata pe locul 2, a obtinut un rating de 3,9 puncte si o cota de piata de 12,4%.

Clasamentul se pastreaza la fel si in randul publicului comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, unde ProTV a obtinut o medie de 6,8 puncte de rating si 27,4 procente din cota de piata, de trei ori mai mult decat a doua clasata, Antena 1, care a obtinut o medie de doar 2,2 puncte de rating si o cota de piata de 9 procente.

Minutul de aur al confruntarii dintre Simona Sensual, Roman de la Zdob si Zdub, Cristina Turcu Preda si Lupu Rednic a fost atins la ora 21:27 cand, aproape 2 milioane de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romania au fost cu ochii pe ProTV.

Emisiunea “Serviti, va rog!” a intregistrat 8,7 puncte de rating si o cota de piata de 26,8 procente la nivelul intregii populatii a Romaniei.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Simona Sensual iese la o cinzeaca in birtul satului la “Serviti, va rog!
Simona Sensual iese la o cinzeaca in birtul satului la “Serviti, va rog!"

Simona Sensual va demonstra vineri si sambata in emisiunea “Serviti, va rog!”, de la Pro TV, ca nu e foarte priceputa la treburile gospodaresti si ca viata la tara nu e asa de simpla precum pare.

Ramona Gabor, gazda perfecta la
Ramona Gabor, gazda perfecta la "Serviti, va rog!"

Ramona Gabor a castigat competitia pentru cea mai buna gazda a pensiunii din emisiunea “Serviti, va rog” de vineri si sambata seara, de la Pro Tv si astfel va ajuta o familie nevoiasa sa plece pentru prima data intr-o vacanta impreuna.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.