Mel Gibson: Oksana e bolnava. Isi smulge firele de par de pe corp

Ultima actualizare: 09-10-2012 09:31
Mel Gibson si Oksana Grigorieva

Mel Gibson a declarat ca fosta lui iubita, Oksana Grigorieva, sufera de tricotilomanie, o tulburare de comportament compulsiva caracterizata prin dorinta patologica a pacientului de a-si smulge firele de par de pe corp.

Implicat cu fosta lui iubita intr-o apriga "lupta" in justitie pentru obtinerea custodiei asupra fetitei lor, Lucia, actorul a declarat ca aceasta tulburare compulsiva este motivul pentru Oksana Grigorieva a prezentat presei, la inceputul anului, cateva fotografii care o infatiseaza cu vanatai si zgarieturi, insistand asupra faptului ca nu este vinovat de prezenta acestor semne pe fata fostei sale partenere. In opinia sa, Oksana Grigorieva a facut acest lucru pentru a castiga simpatia publicului.

Gibson si Grigorieva s-au despartit, conform presei, in aprilie, la cinci luni de la nasterea fiicei lor, Lucia. La sfarsitul lunii iunie, Grigorieva ar fi obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Gibson, sustinand ca acesta ar fi lovit-o peste fata si i-ar fi scos doi dinti in timpul unei altercatii, in ianuarie.

Gibson a solicitat la randul lui in instanta ca fostei sale iubite sa nu i se permita sa vorbeasca in public despre caz si despre intelegerea la care au ajuns privind custodia fiicei lor.

Dupa despartirea celor doi, cantareata a declarat ca relatia ei cu Mel Gibson a inceput in urma cu trei ani si nu cu un an in urma, asa cum s-a afirmat in presa. Acest lucru inseamna ca legatura celor doi a inceput intr-o perioada in care Mel Gibson era casatorit cu Robyn, fosta lui sotie, cu care are sapte copii.

Mariajul sotilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a incheiat in aprilie 2009, in momentul in care Oksana Grigorieva a anuntat ca este insarcinata.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO