Lui Maruta i s-a taiat motul la ”Happy Hour”!

1 an de Happy!!!

La implinirea unui an de cand ”Happy Hour” face legea bunei dispozitii in casele romanilor, lui Maruta i s-a taiat motul in direct!


Pentru a respecta traditia primului an de viata, prezentatorul ”Happy Hour” s-a supus fara proteste acestui ritual: cele doua veverite din bandul happy au insfacat un foarfece si i-au taiat motul lui Maruta. Mai mult, pentru a duce pana la capat aceasta traditie, autorul aMarutelor a ales dintre obiectele asezate pe tava ... telecomanda! 

Editia aniversara ”Happy Hour” din 22 octombrie s-a plasat pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor, Pro Tv fiind lider detasat de audienta. Astfel, aproape un milion de telespectatori din mediul urban au urmarit in minutul de aur (18.58) sarbatoarea din platoul ”Happy Hour”, Pro Tv obtinand o audienta de 8,6 puncte de rating si 27,2 procente din cota de piata. In intervalul orar 17.46-18.59, emisiunea prezentata de Catalin Maruta a fost lider de audienta, inregistrand, pe publicul din mediul urban o audienta medie de 6,1 puncte de rating si 23,4 % cota de piata, aproape de trei ori mai mult decat Antena 1, care, pe acelasi public, s-a clasat a doua cu doar 2,3 puncte de rating si 8,9 % cota de piata. ”Happy Hour” si-a mentinut suprematia si pe publicul comercial din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, cand Pro Tv a inregistrat o audienta medie de 4,7 puncte de rating si 24,5 % cota de piata, fiind urmat de ACASA TV cu 1,9 puncte de rating si 9,7 % cota de piata, in timp ce Antena 1 s-a clasat abia pe locul al treilea, la o diferenta considerabila fata de show-ul prezentat de Catalin Maruta – 1,3 puncte de rating si 6,9 procente din cota de piata.
 
Miercuri seara, ”Happy Hour” a debutat cu o melodie speciala interpretata de bandul emisiunii, un ”La multi ani!” aparte dedicat intregii echipe a show-ului, dar si celor care de un an de zile, de luni pana vineri de la 17.45, sunt o happy nation! In platoul de la Pro Tv au sosit familia Dichiseanu, Ion si Simona, proaspat divortati, dar si fiica acestora, Ioana, si sotul ei. ”Clanul” Dichiseanu a marturisit ca dupa recenta despartire va continua sa locuiasca in aceeasi casa: Simona a povestit ca ea si Ion vor ramane in continuare prieteni, mai ales ca spera sa isi creasca impreuna nepotii. Intrebata insa care a fost motivul separarii, fosta doamna Dichiseanu a declarat scurt ca principala problema a mariajului sau a fost sora lui Ion.
 
Pe Happylica a sosit la ceas aniversar si Rodica Mutu, mama celebrului Brilliant, pentru prima oara prezenta in show-ul de la Pro Tv. Doamna Mutu i-a povestit lui Maruta ca pana la varsta majoratului, Adi nu a adus fete acasa: desi astazi este unul dintre barbatii pe care multe tinere necasatorite l-ar duce la mama acasa, Adi Mutu nu i-a prezentat mamei nicio iubita pana la varsta de 18 ani. In editia aniversara, doamna Rodica i-a mai spus lui Maruta ca cel mai greu moment din viata ei a fost cel in care presa a scris despre acuzatiile aduse de Chelsea lui Mutu: mama Brilliantului a adaugat insa ca acestea sunt nefondate si ca ea este convinsa ca Adi nu a luat niciodata droguri.
 
”La multi ani!” a urat emisiunii ”Happy Hour” si Oana Chitu, cantareata considerata o a doua Edith Piaf, care a sosit in platoul lui Maruta pentru a vorbi despre cel mai recent album al sau, dar si pentru a-i incanta pe telespectatorii cu muzica sa, un amestec de folclor romanesc cu jazz, swing si muzica tiganeasca.

Articol recomandat de sport.ro
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Citește și...
Anna Lesko vine la Maruta?
Anna Lesko vine la Maruta?

Anna Lesko a avut niste neintelegeri... muzicale cu Catalin Maruta. Cei doi nu s-au mai intalnit de multa vreme la vreo emisiune, pentru ca artista e foarte suparata pe comentariile prezentatorului TV.

Botezatu si-a lasat decalogul la emisiunea lui Maruta
Botezatu si-a lasat decalogul la emisiunea lui Maruta

Suparat ca unii ziaristi si-au facut un obicei din a scrie vrute si nevrute despre viata lui, Catalin Botezatu s-a decis sa ia o "pauza vocala", nu inainte insa de a lasa zece edicte in emisiunea Happy Hour.

Ana Birchall vine marti la
Ana Birchall vine marti la "Happy Hour"

Ea va vorbi despre scandalul care i-a sifonat imaginea. Dupa ce a fost postat pe Internet un filmulet cu scene de sex explicite, in care se spune ca ar aparea Ana Birchall, aceasta s-a trezit implicata intr-un scandal de proportii.

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a informat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE
Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE).