IBU Pro TV lanseaza jocuri.sport.ro,cea mai tare colectie de jocuri din .ro

Ultima actualizare: 22-10-2012 10:21
Sport.ro

Desi Cupa Mondiala e pe final, joaca nu s-a terminat! Site-ul de sport cu cel mai vast continut video din Romania lanseaza o sectiune dedicata exclusiv impatimitilor de jocuri online: jocuri.sport.ro.

Noua categorie, realizata in colaborare cu ejocuri.ro, vine la scurt timp de la lansarea Cupei Mondiale 3D, joc ce le oferea microbistilor pasionati de jocuri sansa de a-si conduce echipa favorita spre victorie si de a-si testa indemanarea si instinctual fotbalistic.

"Prin aceasta categorie, Central European Media Entertainment, trustul din care face parte Pro Tv S.A, isi manifesta interesul pentru piata de gaming din Europa Centrala si de Est", anunta Constantin Cocioaba, Project Manager Pro Tv.

Sport.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.sport.ro, www.acasatv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.protv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.infopro.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro si www.wrestlingfan.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO