Bucuria aduce bucurie! PRO Cinema a pregătit un program special de Paște

pro
Pro TV

Luna aprilie aduce o serie de surprize pentru iubitorii de filme. Premiere de Box Office, comedii, filme de spionaj și o selecție de pelicule care îi vor ține pe telespectatori în fața televizoarelor.

Duminica Paștelui va aduce două filme tematice. Pe 16 aprilie, de la 20:30, telespectatorii pot urmări Maria Magdalena. Acțiunea are loc în secolul I și urmărește povestea unei femei care se alătură unei mișcări sociale radicale, condusă de Iisus din Nazaret. Maria va avea parte de o călătorie spirituală, care îi va arăta adevăratul ei scop în cadrul mișcării.

Seara continuă cu filmul Pavel, apostolul lui Hristos, de la 23:00. Pelicula urmărește lupta dusă de Pavel cu Nero, împăratul care dorește să elimine toți creștinii din Roma. Rămâne de văzut dacă Pavel și Luca vor reuși să câștige bătălia și să lase moștenire lumii Evanghelia lui Hristos.

Pe 19 aprilie, PRO Cinema își va sărbători aniversarea de 19 ani cu un mix de titluri extrem de apreciate: o super distribuție unde toată lumea este suspectă și o producție cu un premiu BAFTA și patru nominalizări. De la 20:30, telespectatorii vor putea urmări Crima din Orient Express, unde vedem povestea a 13 străini care încearcă să își salveze viețile deslușind misterul crimelor ce au loc în trenul în care se află. Seara continuă cu Șapte psihopați și un câine, de la 22:45. Filmul urmărește peripețiile lui Marty, aflat într-o cursă palpitantă de a scrie un scenariu bazat pe povestea prietenilor săi care au furat un câine.

În fiecare zi de joi, din luna aprilie, de la 20:30, amatorii de pelicule de spionaj se vor putea bucura de seria de filme Bourne, bazată pe romanele thriller scrise de Robert Ludlum și Eric Van Lustbader.

Sărbătorește Paștele și 19 ani de PRO Cinema cu o serie de titluri care au făcut istorie!

Bucuria aduce bucurie!

Citește și...
„Asteroid City
„Asteroid City" a avut premiera la Cannes. Este un omagiu adus SF-urilor clasice

A fost încă o noapte... înstelată, pe covorul roșu de la Cannes. Regizorul american Wes Anderson s-a întors pe Croazetă pentru premieră filmului "Asteroid City".

Lovitură pentru abonații din România. Netflix introduce o taxă suplimentară de 2,90 euro
Lovitură pentru abonații din România. Netflix introduce o taxă suplimentară de 2,90 euro

Netflix introduce o taxă suplimentară de 2.90 euro lunar, pe abonament, dacă contul este partajat cu alte persoane. Restricția, începută la nivel global, se aplică deja și în România, iar compania a început deja informarea clienților.

Au început filmările sezonului 3 din CLANUL: „Sunt convins că va fi un sezon plin de multe răsturnări de situație”
Au început filmările sezonului 3 din CLANUL: „Sunt convins că va fi un sezon plin de multe răsturnări de situație”

Povestea din serialul CLANUL continuă cu sezonul 3! Echipa a dat startul filmărilor astăzi, iar noul sezon vine cu noi intrigi și răsturnări de situație.

Recomandări
Iohannis, declarații dure la adresa profesorilor:
Iohannis, declarații dure la adresa profesorilor: "Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?"

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut, joi, declarații dure la adresa cadrelor didactice, după ce liderii sindicali au anunțat că nu sunt de acord cu ultima ofertă făcută de Guvern și că greva din învățământ va continua.

Ungaria nu vrea ca aderarea Ucrainei la NATO să fie pe agenda summitului de la Vilnius:
Ungaria nu vrea ca aderarea Ucrainei la NATO să fie pe agenda summitului de la Vilnius: "Să fim clari în această privinţă"

Aderarea Ucrainei la NATO nu se poate pe afla pe agendă la summitul Alianţei Nord-Atlantice din luna iulie, de la Vilnius, a declarat, joi, ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, informează Reuters şi MTI, citate de Agerpres.

Guvernul anunță că negocierile cu sindicatele din Educație ”au luat sfârșit”. Surse: Oferta de majorare este finală
Guvernul anunță că negocierile cu sindicatele din Educație ”au luat sfârșit”. Surse: Oferta de majorare este finală

Ordonanţa de urgenţă privind educaţia a fost adoptată de Guvern, iar negocierile cu sindicatele au luat sfârşit, a anunțat, joi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.