Bisexualele Iunia si Ani au ales primul concurent la “Fete Suspecte"

×
Codul embed a fost copiat

Iunia si Ani, protagonistele celui mai erotic reality-show de la MTV, au ales primul concurent ce va intra in casa ”Fete Suspecte”!


Dupa prima saptamana de concurs, in care s-au inscris pe www.mtv.ro peste 400 de fete si baieti, frumoasele bisexuale au fost cucerite de Alin Letca din Timisoara.

Inscrierea in lupta pentru cei 4,000 de euro pusi in joc, dar si pentru inima Iuniei sau a Aniei continua inca trei saptamani. La finalul concursului vor fi astfel patru finalisti, doua fete si doi baieti, iar reality-show-ul “Fete Suspecte” isi va face debutul la MTV. Iunia, Ani si cei patru concurenti se vor muta impreuna intr-o vila din Bucuresti, unde vor duce o lupta apriga pentru dragoste, bani si spatiu.

Pana pe 18 noiembrie, participantii trebuie sa acceseze site-ul www.mtv.ro, sa completeze formularul de inscriere si sa uploadeze cele mai bune fotografii ale lor. Pe perioada concursului, de luni pana joi, Claudiu Sara si George Vintila, realizatorii programului de dimineata, “ALARMA!”, de la ProFM, aleg de pe site cate un participant, o fata sau un baiat, in functie de raspunsurile oferite in formularul de inscriere. DJ-ii ProFM il vor contacta telefonic pe concurentul ales si il vor supune unor probe, interventiile fiind transmise in direct la radio. Iar in fiecare zi de vineri, Iunia si Ani vor alege finalistul saptamanii.


 

Citește și
Petrecere
Inna a cantat de ziua ei! Zeci de petrecareti s-au bulucit s-o asculte
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”
Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
MTV te invita sa participi la reality-show-ul erotic “Fete suspecte
MTV te invita sa participi la reality-show-ul erotic “Fete suspecte"!

Doua bisexuale, Iunia si Ani, plus patru concurenti desemnati de MTV in urma unui concurs vor locui impreuna intr-o vila din Capitala, unde vor duce o lupta apriga pentru dragoste, bani si spatiu!

Inna a cantat de ziua ei! Zeci de petrecareti s-au bulucit s-o asculte
Inna a cantat de ziua ei! Zeci de petrecareti s-au bulucit s-o asculte

Vineri noapte n-aveai loc sa arunci un ac in localul in care cireasa de pe tort a fost cantareata Inna. Artista care a castigat premiul MTV pentru Best Romanian Act a urcat pe scena si a ridicat pe toata lumea in picioare, chiar de ziua ei.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.