Cuplul Tom Holland și Zendaya a fost marele câștigător al ediției din acest an a Premiilor MTV dedicate filmelor și serialelor.

Holland a luat premiul pentru cea mai bună interpretare, cu rolul din „Spiderman”, în timp ce Zendaya a ridicat trofeul pentru cea mai bună interpretare în seria „Euforia”. Pe scenă au urcat și veterani ai cinematografului: Jennifer Lopez a primit trofeul pentru întreaga ei carieră, iar Jack Black - premiul pentru comedie.

Spectacolul a fost organizat în orașul californian Santa Monica, iar pe scenă au urcat cele mai iubite vedete ale momentului. La categoria Film, trofeul a fost câștigat de pelicula Spiderman - Niciun drum către casă, în timp ce "Euforia" a câștigat la secțiunea serial TV.

Unul dintre cele mai intense momente i-a aparținut actorului Jack Black, premiat pentru întreaga sa carieră de comediant.

Și cântăreața și actrița Jennifer Lopez a luat un premiu pentru întreaga sa carieră. În discursul ei, artista le-a mulțumit fanilor, dar și... dușmanilor.

Jennifer Lopez: „Mă uit la toate filmele acelea și îi văd pe toți oamenii cu care am fost binecuvântată să lucrez. Ești atât de bun pe cât sunt oamenii cu care lucrezi. Și, dacă ai noroc, te ajută să fii mai bun.”

Și Tom Cruise, aflat pentru a doua oară consecutiv în topul box office săptămânal cu filmul Top Gun - Maverick, le-a mulțumit fanilor.

Tom Cruise: „Sunt de-a dreptul onorat să sărbătoresc "Top Gun - Maverick". Filmul ăsta a stat în producție zeci de ani și, în sfârșit, este pe marile ecrane.”

Un alt film foarte așteptat a fost în centrul atenției: "Elvis", în regia lui Baz Luhrmann. Pe scenă au urcat Diplo și Swae Lee, care au interpretat melodia Tupelor Shuffle, de pe coloana sonoră a filmului.