A sasea editie “Dansez pentru tine” va decide TOP 3 al sezonului!

Dansez pentru tine

Vineri, 27 noiembrie, de la 20.30, telespectatorii Pro Tv vor putea afla care vor fi perechile care-si vor imparti primele 3 locuri din al optulea sezon “Dansez pentru tine”.

In cea de-a sasea editie a competitiei visurilor mai sunt in concurs patru perechi, din care doua sunt la duel, iar in urma voturilor telespectatorilor una dintre ele va fi eliminata.

Perechile aflate la duel, Andreea Mantea si Daniel Lazar, pentru a treia oara, si Alina Chinie si Stefan Bamboi, pentru prima data, vor avea de dansat stilurile care le-au purtat ghinion vinerea trecuta, slow-fox si folclor international, dar si inca doua dintre cele trei stiluri noi.

Ei isi propun sa danseze perfect vineri, pentru ca stiu ca votul publicului va decide cine va fi pe podiumul “Dansez pentru tine si cine va parasi competitia, atat de aproape de marele premiu.

Cele doua perechi care vor dansa fara emotiile duelului vor avea de pregatit trei dansuri, in loc de doua. Ringul va exploda pe pasii lor de hip-hop, se va lumina pe ritmuri de disco si va spune povesti in haine si in pasi de musical.

Citește și
Dansez pentru tine
Dansez pentru tine: relaxare pentru echipele care au scapat de duel
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Liviu Varciu si Ilaria Cherloaba vor aduce in fata telespectatorilor in interpretarea lor fermecatoare un pasaj din Shrek, iar Jean de la Craiova si Sandra Neacsu vor fi vineri desprinsi parca din Cartea Junglei.

Perechile de la duel vor avea si ele cate o poveste de spus la stilul “Musical”. Alina Chinie si Stefan Bamboi vor face “Cabaret” sub bagheta magica a coregrafei lor Victoria Bucun, iar Andreea Mantea si Daniel Lazar vor interpreta “Vrajitorul din Oz”, in coregrafia lui Bogdan Boanta.

Viorica si Ionita din Clejani alaturi de fiul lor vin la “Dansez pentru tine nu pentru a canta cu taraful lor, asa cum si-au obisnuit fanii, ci pentru a dansa un vals in scop nobil.

Corul „Effatta“ al studentilor de la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Sfanta Mucenita Filofteia“ din Pitesti este unic in Romania si in lume. Este format din 16 membri, studenti surzi, care „canta“ prin semne. Preotul Constantin este membrul fondator al acestui cor. Membrii acestui grup au cantat prin semne prima data de Craciun, in 1999. Acesti tineri canta cu ajutorul mainilor, fara a folosi limbajul articulat. Parintele Constantin Onu ar vrea sa ii ajute pe tinerii din corul “Effatta” cu proteze auditive, iar prin valsul Vioricai si al lui Ionita, visul lor se poate implini.

Alexia, fiica Andreei Esca, va “spune” o poveste in pasi de dans alaturi de partenerul ei de dans, Luca, si de Bogdan Iancu, actorul de numai 8 ani din filmul de Craciun de la Pro Tv,Ho Ho Ho”. Cei trei copii vor fermeca ringul de la “Dansez pentru tine” pentru a ajuta un baietel extrem de talentat, de doar 5 anisori, sa-si poata cumpara costume de dans, rechizite si hainute.

La varsta lui frageda, David stie sa joace ca un calusar adevarat. Micutul este la gradinita grupa pregatitoare, face dans de la 4 ani, iar domnul instructor spune ca “este un adevarat talent, acest copil rupe pamantul”.

Printre atatea povesti despre invingatori, telespectatorii vor decide care vor fi invingatorii serii dintre cele doua perechi aflate la duel.

Alina Chinie si Stefan Bamboi (19 ani, Onesti) danseaza pentru mama lui Stefan care a crescut exemplar 13 copii. Visul ei este sa ii adune pe toti copiii ei imprastiati prin lume acasa macar o data pe an, iar visul lui Stefan este ca mama lui sa aiba o batranete linistita si lipsita de griji. Telespectatorii care vor sa o ajute pe mama lui Stefan sa-si implineasca visul pot trimite sms la 1276 cu textul Alina sau pot suna la 0900 760 600.

Andreea si Daniel Lazar (18 ani, Piatra Neamt) danseaza pentru cel mai important om din viata lui Daniel, mama lui, care a avut o viata grea, iar acum trece printr-o perioada dificila. Visul mamei lui Daniel este sa poata asigura un viitor celor doi copii pe care i-a luat in plasament si de care are grija asa cum a avut si de Daniel si de fratele lui. Telespectatorii care vor sa o ajute pe mama lui Daniel pot vota prin sms la 1276 cu textul Andreea sau pot suna la 0900 760 602.

Articol recomandat de sport.ro
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
„Drăgușin a luat-o pe un drum greșit!” Genoa a povestit TOT: suma reală a mutării și oferta „mult mai mare” refuzată
Citește și...
Radu Valcan a parasit Dansez pentru tine!
Radu Valcan a parasit Dansez pentru tine!"Veverita" si Andreea Mantea, duel

A fost un spectacol cu iz englezesc, dar cu accente exotice vineri seara, in platoul de la "Dansez pentru tine". Doua milioane si jumatate de telespectatori au urmarit, in minutul de aur, emisiunea.

Dansez pentru tine: relaxare pentru echipele care au scapat de duel
Dansez pentru tine: relaxare pentru echipele care au scapat de duel

Dupa cinci saptamani de concurs si foarte multe ore de repetitii, concurentii de la "Dansez pentru tine " si-au tras putin sufletul. Nu toti, doar fericitii care au scapat de duel. Asa ca trei dintre vedete le-au facut mici surprize partenerilor din ring.

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității
Ion Iliescu, pus oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Este inculpat pentru săvârșirea de infracțiuni contra umanității

Parchetul General a anunţat oficial, vineri, punerea sub acuzare a fostului preşedinte Ion Iliescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii, în dosarul Mineriadei din iunie 1990.

Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă
Sorina Pintea, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită. Decizia nu este definitivă

Sorina Pintea, fostul ministru social-democrat al Sănătății, a fost condamnată, vineri, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată. Decizia instanței nu este definitivă.