Winnie Harlow, modelul cu vitiligo care face senzație pe internet. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 25-05-2020 17:24
Winnie Harlow
Instagram

Winnie Harlow se află în California pe durata crizei cauzată de pandemia de coronavirus, dar nu a luat pauză de la activitățile profesionale.

Modelul a postat câteva imagini din cadrul unei ședințe foto pe care a realizat-o pe un acoperiș, îmbrăcată într-un costum de baie roz, format din două piese.

”De-abia aștept să pot merge la plajă... până atunci, ăn costum de baie pe acoperiș”, a scris modelul canadian.

Winnie Harlow a ieșit în evidență în 2014, când Tyra Banks a descoperit-o pe Instagram și a selectat-o să participe la American's Next Top Model. 

Modelul a inițializat o campanie de conștientizare și educare a publicului cu privire la vitiligo, problemă de sănătate cu care se confruntă de foarte mult timp.

”Nu încerc să mă compar cu altcineva. Este plăcut să văd fete din industrie care fac lucruri inspiraționale”, a declarat Winnie pentru Success with Moira Forbes. 

Winnie Harlow a trecut prin momente triste în primii ani de viață, tânara fiind de nenumărate ori marginalizată din cauza afecțiunii de care suferă. Depigmentarea pielii i-a creat o mulțime de neplăceri în copilărie, până în momentul în care micuța Winnie a conștientizat că viața ei trebuie să fie diferită de cea a persoanelor din jurul său.  

Vezi și: Românul care face sute de milioane pe youtube - Trending Review cu Daragiu - Episodul 30 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO