Vocea României 2022, sezonul 10. Noi voci extraordinare și povești emoționante pe scena celui mai tare show de talente

vocea romaniei
Pro TV

Sezonul 10 din Vocea României a început pe 9 septembrie 2022 la PRO TV și în avans cu o săptămână pe VOYO. Show-ul fenomen a revenit după o pauză de doi ani.

UPDATE: Al doilea episod din Vocea României, sezonul 10, va fi difuzat, vineri seara la PRO TV. 

Mai multe voci extraordinare și povești emoționante vor fi prezente pe scenă începând cu ora 20.30.

Concurenții vor încerca prin vocea lor și mesajul transmis prin cântecele alese, să-i facă pe cei cinci antrenori să se întoarcă și să le asigure un loc în una dintre cele patru echipe: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley/Theo Rose și Denis de la The Motans. 

The Motans a rămas impresionat de vocea unei concurente

Moment inedit la Vocea României 2022, sezonul 10. The Motans a rămas impresionat de timbrul vocal al unei concurente și a promis că va încerca să o ducă cât mai departe în concurs.

Citește și
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

„Mie îmi place foarte mult timbrul tău vocal. O să mă strădui să o duc cât mai departe în acest concurs”, a spus noul antrenor după momentul de la Vocea României.

Elis Opriș este profesoară de canto în Mangalia și a reușit să creeze un moment inedit la Vocea României, sezonul 10.

Acest concurent a reușit să întoarcă patru scaune! Smiley a fost impresionat

Dana Borteanu este concurenta care a reușit în prima ediția a sezonului 10 Vocea României să întoarcă patru scaune. S-a decis să se înscrie la Vocea României la insistențele prietenilor săi. A reușit să întoarcă patru scaune, iar antrenorii s-au luptat s-o convingă să vină la ei în echipă. Cel care s-a întors primul a fost The Motans. “Mamă, ce voce are! N-ai cum... trebuie să ne întoarcem. (....)Doamne, câta mai vocea. Extraordinar! Sunteți fantastică”, i-a spus Smiley lui Theo Rose.

A început Vocea României, sezonul 10

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii show-ului Vocea României. Al zecelea sezon al emisiunii-concurs este difuzat în această seară la PRO TV.  Pentru prima dată, doi antrenori vor alege aceeași echipă, este vorba de Smiley și Theo Rose. Antrenorii se vor lupta cu toate forțele pentru a avea cele mai bune voci în echipele lor! „Eu, spre deosebire de ani trecuți am ceva în plus. Si nu orice! O am pe Theo Rose!”, va spune Smiley. Pentru prima seară a audițiilor pe nevăzute se anunță voci spectaculoase, care vor întoarce scaunele încă de la primele acorduri, dar și povești emoționante.    ---- Noi talente își vor face apariția pe scena de la Vocea României 2022 și vor dori să întoarcă cel puțin în scaun pentru a face parte din una dintre cele patru echipe. În sezonul 10, show-ul Vocea României pune la bătaie un premiu în valoare de 100.000 de euro și un contract cu Universal Records.  

Sezonul 10 din Vocea României

După o pauză de doi ani, Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată în istoria show-ului, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun. Show-ul Vocea României va fi în continuare prezentat de către Pavel Bartoș, care le va lua și interviu concurenților în culise, și va prezenta ordinea intrării pe scenă a acestora.

Antrenorii de la Vocea României 2022

Cele patru echipe de antrenori sunt formate anul acesta din: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Denis Roabeș, solistul trupei The Motans. Tudor Chirilă:Eu cred că acest sezon va avea de două ori mai multe voci bune decât în 2019. Dacă e să găsim un aspect pozitiv al pandemiei este că adolescenții care au făcut 14 ani în 2019 acum au 16 - 17 ani. Cred că dorul de show-ul ăsta este și la public, nu doar la noi, și cred că este și la concurenți”. Irina Rimes:Anul ăsta am ales să nu-mi fac nicio strategie. Mi-am făcut anii trecuți, a fost bine, dar orice strategie iți pune nişte limite și anul ăsta vreau să fie nelimitat. O să îmi scot armele pe care le-am scos de obicei. Mai am o armă secretă (arată un băț)... Dar asta nu e pt concurenți, e pentru băieții răi”. Reporter: Văd că aveți două scaune și un singur buton. Cine ia deciziile?” Smiley și Theo Rose: Eu sper să le luăm împreună. Mă bazez foarte mult pe Smiley. Evident, o să recunoaștem împreună o voce extraordinară”.

Când se difuzează Vocea României la PRO TV

Vocea României se va difuza în fiecare vineri de la 20:30 pe PRO TV și online pe VOYO, cu o săptămână înainte.

Cine a câștigat Vocea României în sezoanele trecute

Dragoș Moldovan a fost câștigătorul sezonului 9 de la Vocea României. Câștigătorul sezonului 8  de la Vocea României a fost Bogdan Ioan, care a impresionat publicul cu melodia „Earth song” a lui Michael Jackson. Sezonul 7 de la Vocea României a fost câștigat de Ana Munteanu, care l-a avut antrenor pe Smiley. De asemenea, la 16 ani, Ana Munteanu a devenit cea mai tânără câștigătoare a show-ului Vocea României. Câștigătoarea sezonului 6 de la Vocea României a fost Teodora Buciu, din echipa lui Tudor Chirilă. Cel de-al cincilea sezon al talent show-ului românesc Vocea României a fost câștigat de către Cristina Bălan, din echipa lui Tudor, cunoscută ca fostă solistă a formației Impact. Câștigătorul sezonului 4 de la Vocea României a fost Tiberiu Albu, din echipa lui Tudor Chirilă. Cel de-al treilea sezon de la Voce României l-a avut câștigător pe Mihai Chițu din echipa lui Horia Brenciu, marcând ce-a de-a doua victorie a antrenorului. Al doilea sezon de la Vocea României a fost câștigat de către Julie Mayaya, din echipa lui Horia Brenciu. Primul sezon din Vocea României a avut premiera pe 27 septmebrie 2011 și a fost câștigat de Ștefan Stan, din echipa lui Smiley.

Regulamentul de desfășurare a Vocii României

Persoanele cărora vor să le fie recunoscut talentul și își doresc  să primească îndrumare din partea unor artiști consacrați în domeniul muzical, pot participa la show-ul de talente Vocea României. Prima etapă se numește „Audițiile pe nevăzute”. În această fază, când ajung pe scena de la Vocea României, concurenții interpretează melodii cu care vor să impresioneze jurații. În acest timp, antrenorii stau cu spatele și ascultă momentul artistic. Dacă interpretarea a fost pe placul juraților, aceștia se întorc, semn că își doresc candidatul în echipa lor. Dacă s-au întors mai mulți antrenori, concurentul este cel care alege în ce echipă va merge mai departe.  La finalul audițiilor pe nevăzute, fiecare jurat va avea câte o echipă. Odată echipele formate, se trece în a doua fază a concursului, „Duelurile”. Fiecare antrenor va pune câte doi dintre elevii săi să facă un duet, iar apoi va alege cea mai bună prestație. Câștigăătorul va merge mai departe. Concurentul care a pierdut duelul, poate fi salvat de un alt antrenor, care vrea să-l ia în echipa sa.  Următoarea etapă este cea a „live-urilor”. De aici intră în scenă și publicul, care prin votul telefonic poate alege să salveze concurenții favoriți.

Articol recomandat de sport.ro
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Ireal! O bombă de 500 de kilograme, lângă un stadion din Bundesliga
Citește și...
„Vreau doar să-mi trăiesc viața”. Gisele Bundchen a avut o cădere nervoasă în trafic
„Vreau doar să-mi trăiesc viața”. Gisele Bundchen a avut o cădere nervoasă în trafic

Fotomodelul de origine braziliană Gisele Bundchen a avut o cădere nervoasă în momentul în care a fost trasă pe dreapta de un echipaj de poliție.

 

Diseară, la Românii au talent, starea de bine e la putere! O nouă ediție din sezonul #14fenomen, de la 20:30
Diseară, la Românii au talent, starea de bine e la putere! O nouă ediție din sezonul #14fenomen, de la 20:30

Cei care vor să dea semnificație muncii și talentului lor, care cred într-un vis ce merită să fie descoperit de întreaga țară, care știu că pasiunea lor poate fi apreciată... își vor găsi locul!

Condamnarea la 23 de ani de închisoare pentru viol a producătorului Harvey Weinstein a fost anulată
Condamnarea la 23 de ani de închisoare pentru viol a producătorului Harvey Weinstein a fost anulată

Producătorul Harvey Weinstein - cândva cel mai puternic om de la Hollywood - a primit șansa de a scăpa de o pedeapsă de 23 de ani după gratii.

Recomandări
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern
Vine nota de plată. Boloș se plânge, în șoaptă, că nu sunt bani pentru majorările de salarii și de pensii aprobate de Guvern

„(...) se impune identificarea fondurilor necesare pentru plata drepturilor salariale majorate”. Asta este una dintre concluziile unui mini-raport prezentat de șeful Finanțelor, Marcel Boloș, în ședința de Guvern de joi, 25 aprilie. 

Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro
Doi angajați ai unei bănci sunt cercetaţi după ce ar fi furat din contul unei persoane aproximativ 140.000 de euro

Doi funcţionari bancari sunt urmăriţi penal de procurori, după ce ar fi sustras din contul unei persoane în vârstă de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a informat, vineri, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE
Eurostat: Prețurile plătite pentru energia electrică și gazele naturale de către români, printre cele mai mici din UE

Eurostat a publicat statistica cu privire la prețurile plătite pentru energie electrică și gaze naturale de consumatorii casnici și non-casnici din cadrul Uniunii Europene (UE).