Cine este Dragoș Moldovan, câștigătorul sezonului Vocea României: „Vocea ta e ca un spectacol”

Ultima actualizare: 21-12-2019 08:52

Patru concurenți s-au duelat vineri seară la Vocea României pentru a pune mâna pe trofeu și pe marele premiu de 100.000 de euro.

După o luptă în care au folosit ce au mai de preț, talentul, telespectatorii au fost cei care au ales câștigătorul. A adunat cele mai multe voturi Dragoș Moldovan, cel despre care antrenorul lui, Tudor Chirilă, spunea încă de la început că are "o voce specială, care „taie ca un laser și mângâie ca o pană".

Din fața televizoarelor, cu toții ne-am bucurat de un spectacol grandios, dar am fost și martorii unei premiere în emisiunile de divertisment din țara noastră. Pentru patru momente a fost folosită realitatea augmentată, cu ajutorul căreia scena a căpătat dimensiuni parcă ireale.

Cu emoții greu de stăpânit și sub o ploaie de confetti, așa a primit Dragoș Moldovan vestea că a câștigat finala emisiunii "Vocea României", după o seară în care a excelat în fața telespectatorilor.

A urcat pe scenă și alături de antrenorul său, Tudor Chirilă, dar și împreună cu Tiberiu Albu, câștigătorul ediției cu numărul patru.

Dragoș a impresionat o țară întreagă nu doar cu vocea lui specială, ci și cu povestea de viață tulburătoare. În 2016 a fost implicat într-un grav accident de circulație, care i-a dat însă putere să se bucure mai mult de viață. Acesta a fost și mesajul transmis de una dintre melodiile alese pentru finală.

Tudor Chirilă: „Este foarte important să sezizam că tu ai pus în cântecul asta un alt tip de durere. Cântecul ăsta e despre durere, care s-a văzut. Puteai să cânți și fals, nu mai conta, pentru că există un moment în viața unui artist, în care povestea lui trebuie să fie mai puțin importantă decât povestea cântecului."

Irina Rimes: „Pe mine mă fascinează puterea din sufletul tău. Pe lângă calitățile vocale pe care le ai, ai o putere în tine care răzbate mult și ajunge la sufletele oamenilor și asta e cel mai important."

La audițiile pe nevăzute, Dragoș a întors patru scaune și după o bătălie crâncenă a ajuns în echipa lui Tudor Chirilă. Iar momentele din etapele ce au urmat au fost extrem de apreciate.

Tudor Chirilă: „Vocea lui Dragoș e atât de personală, atât de specială, taie ca un laser și mângâie ca o pană.”

Horia Brenciu: „Vocea ta e ca un spectacol, bravo! Una dintre cele mai spectaculoase voci pe care am auzit-o, bravo! Nu sunt aplauze destule pentru vocea ta, pe bune."

Spectacol au făcut vineri seară și ceilalți finaliști. Pe locul al doilea în topul preferințelor s-a clasat Andi Țolea. La audițiile pe nevăzute era convins că nu are nicio șansă, pentru că echipele erau complete, însă antrenorii au încălcat regulamentul și s-au străduit să îl "câștige". În cele din urmă l-a ales pe Smiley.

Și Jasmina Răsădean, în vârstă de doar 17 ani, ajunsă în bătălia finală după ce a fost salvată de Irina Rimes, a ridicat publicul în picioare.

Deși inițial, nu a crezut în forțele ei, și Elena Bozian, încurajată de Horia Brenciu, a arătat că este talentată și merită un loc în finală.

Seara a venit cu o premieră în show-urile TV de divertisment din România. Patru momente au avut parte de elemente de realitate augmentată.

Cu ajutorul animațiilor și modelelor 3D, platoul emisiunii a căpătat alte dimensiuni, iar transformarea a fost văzută doar de cei de acasă, din fața televizoarelor.

Dacă vreți să vă faceți vocea auzită, trebuie să știți că s-a dat deja startul înscrierilor pentru sezonul cu numărul zece.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO