Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun.

Echipa este întregită de Tudor Chirilă, Irina Rimes și The Motans (Denis Roabeș).

Tudor Chirila, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și The Motans (Denis Roabeș) sunt antrenorii de la Vocea României în sezonul cu numarul zece.

Tudor Chirilă: „Eu cred că acest sezon va avea de două ori mai bune voci decât în 2019. Dacă e să găsim un aspect pozitiv al pandemiei este că copiii care au făcut 14 ani în 2019 acum au 16-17 ani. Cred că dorul de showul ăsta este și la public, nu doar la noi, și cred că este și la concurenți”.

Irina Rimes: „Anul ăsta am ales să nu-mi fac nicio strategie. Mi-am făcut anii trecuți, a fost bine, dar orice strategie iți pune nişte limite și anul ăsta vreau să fie nelimitat. O să îmi scot armele pe care le-am scos de obicei. Mai am o armă secretă (arată un băț)... Dar asta nu e pt concurenți, e pentru băieții răi”.

Pentru prima dată, la Vocea României va exista un scaun dublu, pe care îl vor împărţi Smiley și Theo Roşe.

Reporter: „Văd că aveți două scaune și un singur buton. Cine ia deciziile?”
Smiley și Theo Rose: „Eu sper să le luăm împreună. Mă bazez foarte mult pe Smiley. Evident, o să recunoaștem împreună o voce extraordinară”.

Pentru Theo Rose și The Motans (Denis Roabeș), cunoscut sub numele The Motans, este prima participare ca antrenori la Vocea României.

The Motans (Denis Roabeș): „Caut voci care să îmi transmită un mesaj, care îmi fac piele de găină. Cei care pot să mă miște de pe acest scaun și la propriu și la figurat. Eu m-am setat să câştig. Niciun băț în roată nu o să mă oprească”.

Pavel Bartoş: „Eu am văzut și concurenții, am fost și la repetiții și sunt extraordinari. Iar jurații vor avea de muncă, se vor da lupte grele. Vreau să mă surprindă Theo, Denis și mai aștept surprize de la Irina Rimes. De la Smiley și Tudor aștept doar reconfirmări”.

Vocea României revine din această toamnă.