Vocea României a ajuns la sezonul 8. Reacțiile noilor jurați

07-09-2018 18:28


Pregătiți-vă pentru prima ediție din sezonul 8 „Vocea României", cea mai tare competiție a vocilor.

Vineri seară, de la 20.30, dar și sâmbătă, de la ora 20.00, vom urmări lupta pentru cele mai bune voci și vom trăi alături de antrenori și prezentatori, emoțiile concurenților.

Smiley şi Tudor Chirilă au din acest sezon două noi colege: Andra şi Irina Rimes. Cu toţii sunt pregătiţi să se lupte pentru a-şi forma echipele din cele mai bune voci.

Irina Rimes: „A fost emoţionant prima dată când m-am aşezat în scaun şi abia atunci când te aşezi în scaun, când vezi publicul, abia atunci înţelegi cât este de important.”

Tudor Chirilă: „Irina este un artist talentat, este o voce foarte specială. Este o fată excelentă şi este pe acelaşi nivel cu noi toţi aici.”

Spectacolul are din acest sezon alături de Pavel Bartoș şi un co-prezentator pe Irina Fodor. Show-ul aduce astfel multă energie, dar și interacțiuni surprinzătoare între antrenori și concurenți.

Aşadar, vineri seară, la Vocea României emoțiile și suspansul se vor împleti într-un show grandios care va aduce pe scena concurenţi cu voci incredibile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO