Stefan Stan este VOCEA ROMANIEI. Vezi prestatia sa din marea finala alaturi de Andra si Smiley

×
Codul embed a fost copiat

Antrenat de Smiley, Stefan Stan este marele castigator de la Vocea Romaniei. Stefan a reusit sa castige finala in care mai erau Dragos, Iuliana si Cristian.

Stefan Stan a fost desemnat "Vocea Romaniei", in cadrul marii finale a show-ului, difuzata luni seara in direct la Pro TV, el castigand si marele premiu in valoare de 100.000 de euro, dupa ce a incantat publicul cu prestatiile sale artistice.

Marea finala in care s-au luptat Stefan Stan, Dragos Chircu, Iuliana Puschila si Cristian Sanda a avut toate ingredientele unui concert senzational.

Elevii lui Smiley, Loredana, Horia Brenciu si Marius Moga au cucerit scena si s-au luptat sa demonstreze publicului ca merita titlul de "Vocea Romaniei".

Stefan Stan va avea pe piata un album lansat de Universal Music Romania.

Citește și
Cristian Sanda
La "Vocea Romaniei" au mai ramas doar 4 candidati. Aflati cine este Cristian Sanda, elevul lui Moga
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

CITESTE: Ce va face Stefan Stan cu 100.000 euro

Ceilalti trei finalisti - Dragos Chircu, Iuliana Puschila si Cristian Sanda - vor beneficia si ei de un single (piesa si videoclip), lansate de asemenea de Universal Music Romania.

VIDEO BEST OF. Momentele de la VOCEA ROMANIEI pe care nu le vei uita niciodata

In cadrul marii finale a show-ului "Vocea Romaniei", care a durat circa patru ore, Stefan Stan a incantat juriul si publicul cu trei piese. Stefan Stan a interpretat singur piesa "My Way" a lui Frank Sinatra.

Totodata, Stefan Stan a cantat impreuna cu Smiley piesa "(I Can't Get No) Satisfaction" a celor de la The Rolling Stones, iar impreuna cu Andra - piesa "Vivo per lei" (Andrea Bocelli si Laura Pausini).

"Reusesti sa interpretezi piesele in felul tau, este cel mai mare lucru. Asta inseamna ca esti un artist adevarat. Sunt mandru ca faci parte din echipa mea", i-a spus antrenorul Smiley lui Stefan Stan, dupa ce acesta din urma a interpretat piesa "My Way".

Povestea lui Stefan

Stefan Stan are 34 de ani, este din Bucuresti si la "Vocea Romaniei" a facut parte din echipa lui Smiley. Spune ca a trait o viata zbuciumata "pana a descoperit muzica, apoi restul e poveste". A inceput sa cante de la 10 ani si, desi mama lui a cantat in tinerete, niciunul dintre parintii lui nu l-au sustinut in acest demers. In copilarie, ii placea sa cante piesa "Enigmatici si cuminti", dar nu a studiat niciodata muzica, fiind nevoit sa munceasca de la varsta de 16 ani pe santier.

Ingerasul - Dragos Chircu

Din cauza dificultatilor materiale, Stefan Stan a lucrat chiar si intr-o fabrica de aparate de aer conditionat. Pe de alta parte, in cadrul marii finale de la "Vocea Romaniei", finalistul Dragos Chircu a interpretat singur piesa "When A Man Loves A Woman" a lui Michael Bolton. Totodata, Dragos Chircu a cantat impreuna cu Loredana piesa "Time To Say Goodbye/ Con Te Partiro" (Andrea Bocelli si Sarah Brightman), iar impreuna cu Pepe - piesa "Abrazame" a lui Julio Iglesias.

"Dragos este cea mai incredibila voce pe care am intalnit-o vreodata", a spus Loredana, antrenoarea lui Dragos Chircu. "Vocea lui este irezistibila si infailibila", a mai spus Loredana despre Dragos Chircu.

Iulian Puschila - "ca la 16 ani"

La randul sau, Iuliana Puschila a interpretat singura melodia "The Winner Takes It All" a trupei Abba. Totodata, ea a interpretat alaturi de Horia Brenciu melodia "Time of My Life" (Bill Medley si Jennifer Warnes) si, impreuna cu Voltaj, o versiune adaptata varstei sale - 16 ani - a piesei "Ca la 20 de ani". "Este cea mai muncitoare fata pe care eu am vazut-o in toata viata mea", a spus Horia Brenciu, antrenorul Iulianei Puschila.

Cristian Santa - ninja

Cristian Sanda a cantat singur melodia "Feeling good", interpretata de Nina Simone, dar si de Michael Bublé. Totodata, Cristian Sanda a interpretat alaturi de soprana Felicia Filip piesa "Adagio" (Lara Fabian), iar impreuna cu Marius Moga piesa "Tot mai sus" (Guess Who). "Mi se pare ca esti un fel de ninja al "Vocii Romaniei". Ai o mare precizie cand arunci notele pe portativ", i-a spus Smiley lui Cristian Sanda. Totodata, antrenorul lui Cristian Sanda, Marius Moga, a spus: "Eu sunt foarte mandru de Cristian ca a ajuns pana aici, ca s-a depasit pe el si ne-a dovedit ca este o Voce a Romaniei, indiferent de concurs".

Finala show-ului "Vocea Romaniei" a fost presarata cu numeroase momente artistice, una din aparitiile memorabile fiind cea in care antrenorii Loredana, Marius Moga, Smiley si Horia Brenciu au interpretat melodia "We Are The Champions" a trupei Queen. "Show ca asta nu a mai fost in Romania si voci ca astea nu au mai fost in Romania la un show la TV", a fost, de altfel, parerea lui Marius Moga despre primul sezon al emisiunii "Vocea Romaniei" de la Pro TV.

Gazdele show-ului "Vocea Romaniei" au fost Pavel Bartos si Roxana Ionescu. In public, luni seara, la marea finala a show-ului s-au aflat si fotbalistul Cristian Chivu si sotia lui, Adelina Chivu.

Vocea Romaniei a fost LIVE numai pe VOYO.RO. Cu Voyo, te bucuri de acces nelimitat la sute de filme, seriale romanesti si internationale, show-uri, emisiuni si productii difuzate in avans fata de TV, dar si sport LIVE si exclusiv, la cel mai mic abonament din Romania! Intra si tu acum pe voyo.ro!

VIDEO. Unul din cele mai TARI momente ale serii: Andra si Stefan Stan canta "Vivo per lei"

Duetul care a satisfacut-o complet pe Loredana: Stefan Stan si Smiley - "Satisfaction"

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Totul despre abonamentul Voyo - sute de filme, seriale romanesti si straine, meciuri LIVE, emisiuni
Totul despre abonamentul Voyo - sute de filme, seriale romanesti si straine, meciuri LIVE, emisiuni

De Craciun ai Voyo la cel mai tare cadou! Cu noul abonament Voyo, te bucuri de acces nelimitat la sute de filme, seriale romanesti si internationale, show-uri, emisiuni si productii difuzate in avans fata de TV, dar si sport LIVE si exclusiv!

La
La "Vocea Romaniei" au mai ramas doar 4 candidati. Aflati cine este Cristian Sanda, elevul lui Moga

Se apropie ziua in care vom afla cine este "Vocea Romaniei.
Patru concurenti au mai ramas in competitie, iar unul dintre ei este Cristian Sanda.

Mai e doar un pas pana cand Vocea Romaniei va fi aleasa. Cine sunt concurentii care merg in finala
Mai e doar un pas pana cand Vocea Romaniei va fi aleasa. Cine sunt concurentii care merg in finala

Vineri seara, concursul a avut parte de o semifinala exploziva. In competitie au mai ramas numai patru concurenti, cate unul din fiecare echipa.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.