Vara lui Sara: dus rece pentru prima finalista! Tili a incurajat-o

03-07-2009 00:00


Tili, Sara si Vintila

Saritoare din fire, VJ-ita MTV Tili Niculae a raspuns imediat la invitatia ProFM de a-l ajuta pe Claudiu Sara sa isi aleaga femeia ideala.

Pentru cei care nu sunt in tema, DJ-ul ProFM isi cauta o partenera de vacanta cu care sa plece la Mallorca. Pana in prezent, zeci de fete au intrat pe site-ul ProFM si s-au inscris in concurs.

In fiecare dimineata, de la 8.00 la 10.00, Claudiu Sara si George Vintila se aud peProFM si se vad pe MTV in cadrul emisiunii “Vara lu’ Sara”. Scopul show-ului este de a-i gasi lui Claudiu o fata pe masura lui.

Dupa o saptamana in care fetele au fost supuse la fel de fel de probe, Sara a ales prima finalista a concursului. Maxim Daniela Anisoara a demonstrat cu varf si indesat ca ar face orice ca sa plece cu DJ-ul ProFM la Mallorca: “Am trezit-o din somn in direct pe radio, i-am spus sa se dezbrace complet si sa faca dus cu apa rece timp de 30 de secunde. A “executat” fara niciun comentariu,”, a povestit Sara incantat.

In tot timpul in care Anisoara trecea prin proba “de foc”, Tili a fost alaturi de ea si a incurajat-o. Insa la final a spus convinsa: “Nu as fi facut asta sub nicio forma. Cred ca il vrea mult pe Sara”.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO