Cauza morții actorului Godfrey Gao. Ce a făcut vedeta în ultimele ore din viață


Ultimul update: Joi 28 Noiembrie 2019 11:38
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2019 11:23
Categorie: Stiri Mondene
Cauza morții actorului Godfrey Gao

Cauza morții actorului Godfrey Gao, care s-a prăbușit, miercuri, pe platoul de filmare pentru un reality-show, ar putea fi un atac de cord.

Actorul de 35 de ani participa la un reality-show numit "Chase Me", care îi provoacă pe concurenți să ia parte la o serie de sarcini fizice solicitante.

Mai multe imagini cu Godfrey Gao descoperiți în galeria foto

La un moment dar, Godfrey Gao s-a prăbușit, producătorii susținând că ar fi fost vorba despre un infarct, scrie independent.co.uk.

Potrivit presei internaționale, care citează publicații din China, un spectator ar fi declarat că Godfrey Gao ar fi strigat: "Nu mai pot continua", înainte de a se prăbuși.

“După două ore de eforturi disperate pentru a-l salva, spitalul a anunțat decesul lui Godfrey din cauza unui stop cardiac”, a declarat un procuror.

“Suntem șocați și triști”, a declarat agenția care îl reprezenta pe artist, JetStar Entertainment. “Unul dintre angajații noștri i-a fost alături până în ultima clipă”, potrivit CNN.

Născut în Taiwan, Gao s-a bucurat de un enorm succes în China. A fost primul Asiatic care a devenit model pentru casa de modă Louis Vuitton. Actorul a jucat alături de Lily Collins și Lena Heady în filmul din 2013, The Mortal Instruments: City of Bones.

Fost militar în Irak, găsit mort într-o baltă de sânge într-un bloc din Dâmbovița
7 kilograme de plastic, găsite în stomacul unui cerb mort într-un parc din Thailanda
Un koala devenit celebru după ce a fost salvat din flăcări în Australia a murit
FULLSCREEN
Cauza morții actorului Godfrey Gao. Ce a făcut vedeta în ultimele ore din viață
  • /

Sursa: Independent.co.uk

VIDEO PROTVPLUS.RO