Trupa om la lună își lansează albumul de debut printr-un concert la Teatrul de Vară Eminescu din București

om la luna
Facebook.com

Trupa om la lună își lansează albumul de debut printr-un concert care va avea loc în 3 iulie, la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” din București.

Albumul se numește ”În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” și este încheierea unui ciclu pe care mai întâi Doru Pușcașu, cu proiectul său solo, și apoi om la lună - trupa - l-au parcurs în ultimii trei ani.

Este strigătul de ajutor, dar și de mare bucurie al fiecăruia dintre noi, și gândul salvator că nu suntem singuri și că nu va rămâne nimeni în urmă” - spun membrii trupei.

”Pentru mine, om la lună a fost un colac de salvare. A fost inițial strigătul meu și apoi a devenit și strigătul altora. E lucrul care ne leagă definitiv pe unii de alții și vorbește sincer despre tot ceea ce simțim și trăim ca oameni moderni ce suntem: părinți, copii, iubiți, prieteni, fericiți sau nefericiți, plini de frici și incertitudini, mereu în căutarea liniștii și a tihnei, trăind în cicluri de salvatori și salvați, de la caz la caz. Iar “În caz de om la lună” e o promisiune pe care ne-o facem unii altora. Că nu suntem singurii așa și că vom fi mereu acolo unii pentru alții.” – spune Doru Pușcașu, (voce, chitară, pian, acordeon) om la lună (foto, jos).

Citește și
Maximum Rock Festival 2021, festival, rock
Maximum Rock Festival 2021 va avea loc în perioada 11-12 septembrie la București
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Cel mai nou single extras de pe acest material este piesa ”Distanță de Siguranță”, care a fost lansată în data de 3 iunie și beneficiază de un videoclip regizat de Roxana Maraloiu si Marius Sfetea.

Albumul ”În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta”, după caz” este un produs independent, care va apărea în 2 iulie și va conține 14 piese compuse de la înființarea trupei, printre care: ”Liniștea”, ”Timp pentru noi”, ”Labirint”, ”Pace” și ”Aripi de liliac”, care au fost în playlisturile radiourilor în ultimii ani, dar și alte cântece foarte așteptate de public.

Albumul este produs de om la lună, înregistrat de Dragoș Strat la Herrstrat Studio și de Vladimir Ivanov la Real Sound & Vision și este masterizat de Tom Leader la Londra.

Lansarea albumului va fi urmată de un turneu care va debuta în București, continuând cu o serie de concerte la Iași, Timișoara, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și Craiova, trupa fiind deja confirmată și la numeroase festivaluri din vara aceasta.

Piesele de pe albumul ”În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta”, după caz”:


1. Timp pentru noi
2. Valurile
3. Liniștea
4. Distanță de siguranță
5. Postumul stâng
6. Postumul drept
7. Labirint
8. Pace
9. Aripi de liliac
10. Războiul cu lumea
11. Ce surpriză să te-ntâlnesc
12. Visători
13. Cute
14. Luna ta

Albumul va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu data de 2 iulie și va putea fi comandat și în format de CD pe site-ul trupei.

Concert doar pentru persoanele vaccinate sau imunizate

 

Evenimentul de lansare din 3 iulie de la Teatrul de Vară ”Mihai Eminescu” (Str. Arhitect Hârjău nr. 61), începe la ora 18:30 și se va organiza urmand toate prevederile legale aflate in vigoare la data desfasurarii lui, fiind permis accesul unui număr limitat de participanți.

Accesul va fi permis doar următoarelor categorii de persoane:

-► persoanele vaccinate cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare

-► persoanele care prezintă dovada unui test RT-PCR negativ efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test antigen rapid efectuat în urmă cu cel mult 24 de ore

-► persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului).

Accesul copiilor cu vârsta pana in 11 ani inclusiv, este gratuit si nu este necesara dovada unui test RT-PCR negativ sau test antigen rapid negativ pentru ei.

Biletele se pot achiziționa online de pe eventbook.ro, iar prețul unui bilet este de 60 lei în presale (perioada 9 - 14 Iunie), 80 lei (perioada 15 Iunie - 2 Iulie) și 100 lei în ziua evenimentului.

 

✎ om la lună

 

Trupa om la lună a început în mai 2018 ca proiect de ”rough acoustic poetry” al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite ale lui Doru.

om la lună a crescut cu fiecare concert, cu fiecare episod de muzică și storytelling, transformând fiecare apariție într-o experiență foarte intimă, memorabilă, ce apropie oamenii într-un mod iremediabil.

Din toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese și extrem de apreciate.

 

În primăvara 2020, trupa urma să își lanseze albumul de debut și să plece într-un turneu de promovare, dar a fost nevoită să amâne apariția din cauza debutului pandemiei.

Totuși la începutul lunii mai, în perioada de lockdown, membrii trupei au locuit timp de 15 zile împreună, timp în care au compus șase cântece despre lucrurile trăite și simțite în acea perioadă, cântece care au format primul material discografic al trupei, EP-ul ”Dans”.

Albumul a fost lansat la București în luna iulie, apoi trupa a pornit în primul turneu de promovare din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic și încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărei apariții.

În ianuarie 2021, trupa a terminat de înregistrat primul album complet, ce conține piese deja lansate și apreciate de fani, dar și cu unele care nu există momentan pe niciun suport, fiind foarte așteptate de public.

Trupa om la lună înseamnă:

 

-► Doru Pușcașu (voce, chitară, pian, acordeon)
-► Dragoș Strat (chitară)
-► Cătălin Constantin (bas, sintetizator)
-► Adrian Maraloiu (tobe, percuție)

om la lună online:

 

Facebook 
Youtube 
Instagram 
Bandcamp 
Spotify 
Apple Music 
Deezer 
Soundcloud
Twitter 
Bandsintown 
Songkick 

 

 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
Românii de la Olympus Mons și-au lansat albumul de debut, ”Healer”, cu Aaron de la My Dying Bride
Românii de la Olympus Mons și-au lansat albumul de debut, ”Healer”, cu Aaron de la My Dying Bride

Când am ascultat prima dată Olympus Mons am fost surprins plăcut de sound-ul anilor 90 - 2000 și am comparat stilul piesei ”Darkness takes over” cu cel al unor trupe consacrate din zona gothic-metal & doom, precum Paradise Lost sau Anathema.

Maximum Rock Festival 2021 va avea loc în perioada 11-12 septembrie la București
Maximum Rock Festival 2021 va avea loc în perioada 11-12 septembrie la București

Organizatorii Maximum Rock anunță că ”după lungi discuții și analize, atât cu managementul formațiilor, cât și cu instituțiile abilitate din România”, noua dată pentru ediția 2021 a fost fixată în 11-12 septembrie, la Arenele Romane din București.

Formația Dordeduh a lansat unul dintre cele mai bune albume de rock/metal: ”Har”
Formația Dordeduh a lansat unul dintre cele mai bune albume de rock/metal: ”Har”

Timișorenii de la Dordeduh au lansat în urmă cu câteva zile cel de-al doilea album al lor, ”Har”, care marchează o evoluție importantă a acestei trupe, la 10 ani de la înființarea sa.

Proiectul românesc-internațional de gothic metal, Cruish-Nir, a lansat un nou single: ”Delebit Oblivio”
Proiectul românesc-internațional de gothic metal, Cruish-Nir, a lansat un nou single: ”Delebit Oblivio”

Proiectul românesc cu colaborare internațională de gothic-doom metal, Cruish-Nir, a lansat cel de-al doilea single de pe viitorul album, care va apărea în această toamnă.

Trupa RoadkillSoda a lansat videoclipul ″Birds of Prey’, în care apar Putin și Kim Jong-un
Trupa RoadkillSoda a lansat videoclipul ″Birds of Prey’, în care apar Putin și Kim Jong-un

Trupa românească de rock RoadkillSoda a lansat videoclipul piesei ″Birds of Prey’’, care este un single extras de pe cel mai recent album al formației, ”Sagrada”.

Recomandări
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen

Politico a enumerat o serie de posibili succesori ai Ursulei von der Leyen, șefa Comisiei Europene. Printre ei se numără și președintele României, Klaus Iohannis.  

Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.