Sute de copii au participat la preselectiile "Vocea Romaniei Junior" din Timisoara. Ce melodii au cantat pe scena

Ultima actualizare: 15-03-2016 00:59

Sute de copii din vestul tarii au venit sambata sa demonstreze ca pot cuceri o tara intreaga cu glasurile lor. Dupa Brasov, caravana "Vocea Romaniei Junior" a ajuns la Timisoara, iar copiii au facut senzatie la preselectii.

Duminica vine randul tinerilor si adultilor sa demonstreze ca merita sa ajunga in echipele celor patru antrenori de la "Vocea Romaniei".

Copiii s-au prezentat in numar mare la preselectiile pentru "Vocea Romaniei Junior". Insotiti de parinti, vizibil mai emotionati decat ei, au stralucit atunci cand au urcat pe scena. Au interpretat melodii celebre, pe care le repetasera de sute de ori, ca sa iasa perfect.

Parinte: "Ii zic tot timpul curaj si sa cante cu inima si cu sufletul pentru ca tot timpul canta cu sufletul si e cel mai bine cand se intampla asa."

Parinte: "Sper sa ajungem pe scena la Bucuresti si sa intoarcem toate scaunele."

Duminica, la Timisoara, e randul celor mari sa se confrunte cu emotiile si sa demonstreze ca merita o sansa la titlul de "Vocea Romaniei". Cativa dintre fostii concurenti au venit sa-i incurajeze si le-au povestit cat de mult s-a schimbat viata lor dupa competitie.

Cristina Balan - castigator Vocea Romaniei: "Vocea Romaniei a insemnat pentru mine o renastere. A fost foarte important pasul acesta si ii sfatuiesc pe toti cei care vor sa aiba o experienta extraordinara, foarte intensa, sa participe, sa se inscrie si sa isi adune curajul, sa isi ia talentul si vocea si sa impresioneze oamenii"

Alexandra Mitroi, fosta concurenta Vocea Romaniei: "Consider ca sa ai voce e un dar, asa ca ii astept pe toti curajosii sa isi ia inima in dinti si sa vina cu mare incredere."

Caravanele "Vocea Romaniei" si "Vocea Romaniei Junior" ajung weekendul urmator la Iasi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO